Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Борис, спасен от ученичка на улицата във Варна: Съдбата я изпрати, трябва да учи медицина!
Автор: Пламена Николова 10:06 / 09.02.2022Коментари (7)40996
© Varna24.bg
64-годишният Борис Черпански, който бе открит случайно от ученичката Никол Кръстева на улицата в безпомощно състояние и отведен благодарение на нея  навреме в болница, вече е изписан, предаде репортер на Varna24.bg.

15-годишната възпитаничка на ПГ "Текстил и моден дизайн" във Варна и възрастния мъж вече са добри приятели, а Никол не спира да помага с каквото може на дядо Борис. Веднага след изписването му девойката му занесе колелото, което бе оставила на съхранение в близко заведение. Не минава и ден, в който да не му се обади да го чуе как е и да попита има ли нужда от нещо, тъй като той живее сам.

Борис Черпански е електроинженер по професия, но от години се занимава с астрология, окултни науки и духовни практики. Споделя, че живее сам, тъй като децата му са в чужбина и въпреки множеството си заболявания е духовит и жизнерадостен.  

Възрастният мъж пожела да изрази публично и своята благодарност за помощта и грижите на Никол, като разказа за случилото се. 

"Аз съм със 180% инвалидност, с четири заболявания съм. Трябва да се раздвижвам всеки ден. Бях в Морската градина с колелото и на връщане бутах колелото, като бастуни го ползвам. Понеже съм със сърдечна недостатъчност, на всеки сто метра започнах да сядам по пейките да си почивам. Така стигнах в градинката зад общината, до музея. Седнах на една от пейките там да си почивам, един познат се завъртя наоколо да ми донесе вода, защото бях премяцал, не бях пил вода цял ден, а трябва.

И това момиче минаваше от там, някак си съдбата я изпрати. Трябва да учи медицина. Тя направи всичко възможно да дойде линейката навреме, искаше да се качи с мен даже. Като разбраха, че не ми е роднина и не я пуснаха. Въпреки това, детето дойде в Спешното. Такива неща не се случват, много мил жест е за мен. В спешното пак не я пуснаха, успяхме само да се здрависаме и да й благодаря преди да ме настанят. Оставила е телефона си, но ми го дадоха чак последния ден при изписването с епикризите. Изключително съм й благодарен", сподели Борис Черпански.

Възрастният мъж сподели още, че трудно се справя с разходите за изследвания и лекарства. Затова оставяме телефон за връзка с него - 088 676 0771, в случай, че някой желае да помогне.

Електроинженерът, който говори за себе си като за духовен учител, от своя страна обеща да направи хубав астрологичен хороскоп на всеки, който желае.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 10.02.2022 г.
0
 
 
Козирог е зодия та на Христос, най напреднала духовно, а 2 х-ка е Телец в историята на Душата е свързано с Ной-родоначалник бялата раса и с бебетата, и като се има в предвид, че Козирог се занимават с полова и отделителната система би могла да се занимава с тази област. Но в какви граници, това вече се изследва по параметри на човека :"3 имена, дата, месец, година и час на раждане и кръвна група. Оттук чрез познание за лично развитие, обществено развитие, Съдба, Път на Живота, начин за печелене на пари, чрез изкуство или наука, чрез системи за само опознаване и самоопределение човек може да определи мисия в живота, еволюция, цел, призвание и ред други параметри свои и на близките си. Ако мога бих се радвал да се :"Опознай себе си" (в миналото като ум и Сърцето, сега като Душа и Дух, разум, воля и тяло. Поздрави
Aнонимен
на 10.02.2022 г.
0
 
 
Здравей Непознати. По медицинска астрология моето приятелче Никол е Родена 2 декада Козирог /Телец. Козирог се занимават с полова и отделителната система, т. Е. Уролог или детски педиатър или в клиника инвитро. А Телец е Образование, сексуално съзряване и физиология на тялото оттук и идея за медицина. Поздрави
Aнонимен
на 09.02.2022 г.
-1
 
 
Недейте и пожелава такова нещо ,после ще съжалява! Завърших медицина преди две години във Варна , веднага почнах -тикнаха ме в ковид отделенията. От две години специализация имам 10 месеца в ковид отделения и останалото време в отделението ми. Ако се върна назад във времето щях да запиша фармация. Със сигурност моите деца ще ги насоча да НЕ следват медицина- ниски доходи, лоши условия на труд, неблагодарни и прости пациенти. Не е нито престижна , нито удовлетворяваща работата в многопрофилна болница - нямаш свободен ден , нямаш време за себе си , накрая даже фиша на заплатата е по-зле от сервитьорка на Кубо.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Детето на Явор Божанков простреля друго в крака
Интеграцията на Западните Балкани в ЕС
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: