Браншовици от Варна застанаха зад платформата "Преоткрий България"

Автор: Пламена Николова
Коментари (5)
09:56 / 28.05.2020
1875
Хотелиери, ресторантьори и представители на бизнеса се събраха вчера във Варна, за да подкрепят новата безвъзмездна платформа за резервации в туризма и презентиране на български стоки и услуги "Преоткрий България". Това сподели пред репортер на Varna24.bg председателят на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите във Варна Павлин Косев.

"Срещата беше браншова, изцяло в работен стил по инициатива на МЕТРО България. Генералният директор беше на срещата, той ни запозна с новата платформа, която обединява много бизнеси в България. Идеята е да не чакаме само на правителството или на местната власт, а ние сами да си помагаме с каквото и колкото можем. В платформата са включени различни комуникационни канали, които да я рекламират.

Платформата всъщност е сайт, нарича се "Преоткрий България“. Той ще налага основно български стоки, услуги, хотели, заведения, като ще има и опция за резервации. Ще има промоции, като идеята е там да се дадат възможно най-добрите цени, но говорим само за предлагане на български стоки и услуги. Платформата има подкрепата на Министерство на туризма и Министерство на земеделието, на премиера Бойко Борисов, т.е. пълна подкрепа от страна на държавата.

Инициативата е добра, защото трябва да си помогнем. Периодът е труден, годината ще бъде трудна за всички. Ръка подаде и Българската хотелиерска и ресторантьорска организация, която е най-голямата браншова организация. Варненската е регионална структура на тази структура и в тази връзка организирахме тази среща. Колегите, които присъстваха задаваха практични въпроси във връзка с набирането на нови клиенти и спасяването на сезона", обясни за медията ни Павлин Косев.

Повече вижте във видеото!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).