Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Брутален побойник на пътя ще си има проблеми с прокуратурата във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 15:27 / 06.10.2020Коментари (6)12035
©
36-годишният Емил Л. е предаден на съд с обвинителен акт на Районната прокуратура във Варна за причиняване на леки телесни повреди на двама водачи на МПС по хулигански подбуди, изразяващи се в контузии на лицето, травматичен оток и ожулвания, които са обусловили временното разстройство на здравето им, неопасно за живота. Подсъдимият, който е с висше образование и е неосъждан, ще отговаря пред Варненския районен съд за престъпление по член 131, ал. 1, т. 12 от НК.

На 27 ноември 2019 г. единият от пострадалите излязъл на разходка с приятелката си с автомобила й "Ауди“. Колата управлявало момичето. Около 19,20 часа същата вечер те спрели на червен сигнал на светофара на кръстовището на ул. "Антим Първи“ във Варна, като прозорецът бил отворен, тъй като пострадалият пушел цигара. Двамата водели разговор и в момент от него момчето се засмяло.

До тях изчаквал зеления сигнал на светофара автомобил "БМВ“, управляван от подсъдимия Емил Л. 36-годишният мъж слязъл от колата си, отишъл до отворения прозорец на другия автомобил и попитал пострадалия много ли му е смешно. След това го хванал за дрехата, обърнал го към себе си и с юмрук му нанесъл силен удар в лявата част на лицето, под окото. Всичко станало толкова бързо, че пострадалият не успял да реагира. След този инцидент подсъдимият Емил се качил невъзмутимо в колата си и потеглил. Въпреки бързината, с която се случило пътното хулиганство, момичето и удареното момче успели да запишат номера на автомобила и подали сигнал в полицията.

В социалните мрежи намерили извършителя на пътното хулиганство, както и снимки на автомобила му и отправени закани към други граждани. Имало и снимка на подсъдимия Емил и на колата му.

Няколко месеца по-късно – на 16 февруари тази година, вторият пострадал от агресивното поведение на Емил шофирал автомобила си. До него на предната седалка пътувал негов приятел. Тъй като бил млад водач, спазвал стриктно правилата за движение. Около 18,40 часа колата на пострадалия пътувала по бул. "Девня“. Движел се след автобус, намалил скоростта на автомобила си, за да премине през тъй наречените "легнали полицаи“.

В този момент бил задминат от "БМВ“-то на Емил, който няколко пъти присветнал с фарове преди това. На кръстовището през басейн "Приморски“ Емил слязъл от колата си, приближил се до шофьорската врата на пострадалия и я отворил. "Дръж се по-сериозно“, казал на слисания водач и му стоварил юмрук в лицето, придружен с няколко ритника в хълбока и крака. Подсъдимият бил видимо нервен, превъзбуден, което направило силно впечатление на ударения мъж и неговия приятел. Не били достатъчни само ударите в лицето и ритниците в тялото. Емил се изплюл върху водача.

Заключенията на съдебномедицинската експертиза е, че Емил Л. е причинил две леки телесни повреди на пострадалите от хулиганските му действия на пътя. Безспорно е установено, че поведението на подсъдимия е било изцяло предизвикателно, хулиганско и извършено пред свидетели и на публично място, като действията му са били продиктувани от стремеж да покаже неуважение към обществото.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 06.10.2020 г.
0
 
 
Боклука Емил Лечев! Голяма отрепка е този. Тръгва да се бие с ЖЕНИ забекежете тоя боклук.
Aнонимен
на 06.10.2020 г.
0
 
 
Баща и син Лечеви си бяха и останаха отрепки. Дано ги тикнат и двамата в панделата.
Aнонимен
на 06.10.2020 г.
0
 
 
Без книжка за 10г. мин, обществено полезен труд 1г. и солидна глоба на ММА човечеца, за да му дойде поне малко акъл в мозъчето.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
49-ото Народно събрание
Специализирани полицейски операции в страната
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: