Български предприемачи с възможност да спечелят 1 000 000 долара чрез събитие във Варна

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (0)
09:48 / 25.09.2019
1737
За първи път в България ще се проведе квалификация за Startup World Cup 2019. Състезанието ще се състои във Варна по време на една от най-големите конференции за иновациите и технологии в Югоизточна Еропа Innowave Summit 2019.

Победителите от българското издание, заедно с други 40 стартъпа, ще имат уникалния шанс да се състезават за награден фонд в размер на 1 000 000 долара. Техните бизнеси ще бъдат презентирани в Силициевата долина пред Стийв Возняк, Рийд Хофман и редица успешни инвеститори от цял свят. Финалът ще се проведе в Сан Франциско на 22 май 2020 г.

Inowave Summit 2019 е домакин за провеждането на Startup World Cup в град Варна на 18 и 19 октомври. Жури на състезанието ще бъдат както част от лекторите, представители на световни инвестиционни фондове, така и бизнес ангели и инвеститори от цял свят.

"Това състезание промени изцяло живота ми!“ – казва Карлос Кастро Гонзалес, съосновател на компанията Abivin, която грабна голямата награда през изминалото издание и добавя още, че Startup World Cup e изиграло ролята на трамплин за бизнеса му, занимаващ се с иновации в сферата на здравеопазването.

Организаторите отправят покана към всички, които желаят да се включат в Startup World Cup надпреварата, да не се колебаят и да го направят абсолютно безплатно на официалния сайт на събитието тук.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).