Бум на фалшиви ученически карти във Варна, тръгват по следите на фалшификаторите

Автор: Пламена Николова
Коментари (4)
10:55 / 10.05.2018
15857
Бум на фалшиви ученически карти във Варна. За това сигнализира Varna24.bg шефът на фирма "Градски транспорт" инж. Злати Златев.

За няколко дни във варненските автобуси са засечени и отнети 25 фалшификата. Вече са сезирани органите на реда, а картите са предадени на "Икономическа полиция", от където се очаква да тръгне разследване, което да установи фалшификатора.

По информация на инж. Златев ментетата се търгували за по десетина лева, а изрядните ученически карти били с цена около 20 лева. Контрольорите в автобусите обаче веднага разпознавали фалшификатите, тъй като те били майсторени на цветен принтер и липсвала сребриста лента, която имали оригиналните ученически карти.

"Безплатен обяд няма, който е решил, че ще върти подобен бизнес трябва да знае, че няма да е на наш гръб и ще си получи наказанието", категоричен е шефът на "Градски транспорт".

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).