Бясна рускиня удари с юмрук в лицето младеж пред пицария във Варна! Случаят от 2015-а, присъда чак сега

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
16:55 / 22.11.2018
7453
За причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди, Районен съд – Варна осъди руска гражданка, постоянно пребиваваща у нас.

Общо наказание от 6 месеца лишаване от свобода, чието изтърпяване се отлага с 3 години изпитателен срок – това определи Районният съд във Варна за 33-годишна руска гражданка, причинила по хулигански подбуди лека телесна повреда на публично място на младеж.

Инцидентът възникнал на 1 юни 2015 г., пред щанд на пицария за поръчки на открито в централната част на Варна. Подсъдимата, забелязала край една от масите пострадалия, когото познавала от преди няколко години, като без да е била предизвикана започнала да го обижда и внезапно го ударила с юмрук в лицето. Свидетели на физическата саморазправа станали управителят на заведението и бащата на  потърпевшия, които предотвратили опит за нанасяне на друг удар с бирена бутилка от страна на подсъдимата. Веднага след това бил подаден сигнал на телефон 112. Според назначената съдебно-медицинска експертиза, в резултат на нанесеното по хулигански подбуди нараняване,  пострадалият е получил травматичен оток в скулата.

33-годишната жена е извършила деянието умишлено, по време, когато спрямо нея е имало неприключено съдебно производство, също за причиняване на телесни повреди по хулигански подбуди на други две лица. Определеното от Варненския районен съд с присъдата общо наказание подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).