Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Casavino открива първи магазин във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 17:08 / 07.09.2010Коментари (0)1346
©
На 17 септември 2010 г. точно от 17:30 ч. е официалната премиера на първия магазин от веригата Casavino във Варна. Новият винен адрес в морската столица е ул. "Иван Вазов" №43.

Варна е вторият град в страната, който ще има удоволствието да се запознае с уникалната концепцията на Casavino - магазин в квартала с поведение и цени на склад. Магазинът предлага изключителни промоции на вина и спиртни напитки от цял свят. Всеки притежател на клубна карта може да се възползва и от допълнителните възможности за спестяване на специалната клубна програма на магазина.

Поредният магазин от веригата ще спази традицията за атрактивни откривания. Варненци са поканени на 17-ти да се запознаят с "Новия съсед в квартала" на чаша вино и на среща с именити приятели на магазина.

Верни на традицията си за стилна музика с високо качество за откриването са поканени легендата от ФСБ Иван Лечев в дует с Веселин Койчев. Като сомелиер и изявен почитател на виното, Лечев ще представи и любими свои вина.

С любими вина и лично приготвени пред клиентите мезета ще се представи и кулинарният тв гуру Ути Бъчваров.

През целия ден на 17 септември за клиентите ще има специални игри и томболи с награди.

Casavino предлага над 1100 вида вино от цял свят и над 400 вида спиртни напитки в широк ценови диапазон. Специална промоция предлага отстъпка от 10% за 6 бутилки вино и/или алкохол, миксирани по избор на клиента.

Предимството на членството в Casavino клуб е, че сумите от направените покупки се регистрират в клубната карта и с нарастването им се получават допълнителни отстъпки.

В магазина всекидневно може да се опитат вината в промоция, а четвъртъците са запазен ден за тематични дегустации на вина от различни държави, винопроизводители, сортове или нови реколти. Към клуба на приятелите във Варна се присъеднияват и сомелиерите Стефка Свещарова и Любомир Стоянов, които ще водят специализирани дегустации.

Магазинът може да бъде полезен и при организирането на частни или фирмени партита. Освен добри цени за вино и алкохол, от магазина заемат безплатно чаши. Само в в този магазин ще се се предлага услугата "изпий или върни" и то с безплатна доставка до мястото на партито.

Casavino Варна е петият магазин от веригата, която само за 1 година се превърна в култово място за почитателите на виното.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Природни стихии
Мигранти и бежанци
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: