Casavino открива първи магазин във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:08 / 07.09.2010
1347
На 17 септември 2010 г. точно от 17:30 ч. е официалната премиера на първия магазин от веригата Casavino във Варна. Новият винен адрес в морската столица е ул. "Иван Вазов" №43.

Варна е вторият град в страната, който ще има удоволствието да се запознае с уникалната концепцията на Casavino - магазин в квартала с поведение и цени на склад. Магазинът предлага изключителни промоции на вина и спиртни напитки от цял свят. Всеки притежател на клубна карта може да се възползва и от допълнителните възможности за спестяване на специалната клубна програма на магазина.

Поредният магазин от веригата ще спази традицията за атрактивни откривания. Варненци са поканени на 17-ти да се запознаят с "Новия съсед в квартала" на чаша вино и на среща с именити приятели на магазина.

Верни на традицията си за стилна музика с високо качество за откриването са поканени легендата от ФСБ Иван Лечев в дует с Веселин Койчев. Като сомелиер и изявен почитател на виното, Лечев ще представи и любими свои вина.

С любими вина и лично приготвени пред клиентите мезета ще се представи и кулинарният тв гуру Ути Бъчваров.

През целия ден на 17 септември за клиентите ще има специални игри и томболи с награди.

Casavino предлага над 1100 вида вино от цял свят и над 400 вида спиртни напитки в широк ценови диапазон. Специална промоция предлага отстъпка от 10% за 6 бутилки вино и/или алкохол, миксирани по избор на клиента.

Предимството на членството в Casavino клуб е, че сумите от направените покупки се регистрират в клубната карта и с нарастването им се получават допълнителни отстъпки.

В магазина всекидневно може да се опитат вината в промоция, а четвъртъците са запазен ден за тематични дегустации на вина от различни държави, винопроизводители, сортове или нови реколти. Към клуба на приятелите във Варна се присъеднияват и сомелиерите Стефка Свещарова и Любомир Стоянов, които ще водят специализирани дегустации.

Магазинът може да бъде полезен и при организирането на частни или фирмени партита. Освен добри цени за вино и алкохол, от магазина заемат безплатно чаши. Само в в този магазин ще се се предлага услугата "изпий или върни" и то с безплатна доставка до мястото на партито.

Casavino Варна е петият магазин от веригата, която само за 1 година се превърна в култово място за почитателите на виното.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Транспортираният мъж от Варна до София със самолет "Спартан" е в ...
Корабът "Руен", който беше отвлечен от сомалийски пирати край Йем...
Варненец: Това икономия ли е или какво?
Жълт код за Варна! Ето за какво ни предупреди НИМХ
Благомир Коцев: Община Варна променя наредби с цел съкращаване на...
Варна е предупредена за утре!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).