Целият център на Варна налепен с незаконни рекламни стикери

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
12:15 / 01.04.2015
706
Още сигнали за незаконните рекламни стикери, които се лепят безразборно в центъра на Варна. Вчера писахме, че една реклама дори е залепена на чисто новите стълбове на осветлението на площад "Независимост", които дори не са вързани към електрозахранването.

"Обаждах се на телефона му, но той се държи, меко казано, вулгарно, а стикерите се появяват навсякъде. Или може би има силен гръб във властта, за да го прави, като не се съобразява с наредбата за рекламна дейност на Община Варна, в която има глоби за залепяне на нерегламентирани места. Никой не си помръдва пръста за да направи нещо.
Или трябва да пишем и на кокетната страница във фейса на г-н кмета Портних?!", пита възмутен читател.

Друг гражданин също се е обадил на въпросния хазяин. "Запитах го защо лепи по спирки, стълбове и рекламни пана, а той нагло ми отговори, че сигурно аз съм ги налепил! Докога в нашия град ще се толерират простотията и арогантността? Бях лятото в командировка в другия най-голям град по Черноморието - Бургас, и там бях удивен от чистотата му. Извършителят е ОСВИНИЛ вече и новите стълбове, поставени на централния новостроящ се площад!"

Източник: "Народно дело"

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Ремонт на тръбата за Варна спира движението в ключов участък на А...
Супер новина за всички малчугани във Варна!
Само на 10 км от Варна, туристка коментира: Това е моят любим пла...
Предложение: Паркингът на "Колхозен пазар" да стане градска гради...
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).