Чакат МВР за полицейско управление в "Камчия"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:51 / 23.06.2010
1925
Със старта на летния сезон курортът "Камчия" отново се сблъска с хроничния си проблем - строеж на полицейско управление. За необходимостта му се говори от години, но досега сграда не е вдигната. А за комплекса едновременно със строителството засиленото присъствие на органи на реда е от първостепенно значение. Вече има отреден терен от 1 декар в "Камчия" с изготвен ПУП. Всички дейности са извършени по съвместен проект между община Аврен и Областна дирекция "Полиция" - Варна. Все още обаче няма конкретни действия, защото не е направен оглед на терена.

"Изпратил съм писмо до Министерството на вътрешните работи и очаквам техни представители, които да огледат терена. Очаквам това да се случи скоро. Предстоят ми и разговори с шефа на ОДП - Варна, комисар Димитър Димитров", каза кметът на Аврен Красимир Тодоров. По думите му в момента курорта "Камчия" работи под пълна пара.

Кметът Тодоров разясни още, че в село Приселци, намиращо се в община Аврен, ще бъде изградено малко предприятие за преработка на череши, като холандските инвеститори имат амбицията да се отглеждат и зеленчуци за износ. Все още идеята е в процес на преговори. Теренът, който им е предложен от община Аврен, е 3 декара. Предстоят срещи с холандските инвеститори. Кметът е предложил подобна идея и на норвежка фирма.

Източник: в. "Черно море"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна даде старт на туристическия сезон с грандиозен концерт
Предупреждение: Язовир "Елешница" няма да може да удържи водата п...
Варненци изпращат седмицата с облачно време
ФКЦ-Варна с нов директор и ново име
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Община Варна се включва в националната здравна кампания за борба ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).