Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Чартъри до Анталия за Нова година от София, Пловдив, Варна и Бургас
Автор: Екип Varna24.bg 11:12 / 24.09.2022Коментари (0)1142
©
За Нова година ще има директни чартъри от София, Пловдив, Варна и Бургас до турския курорт Анталия. Това обяви за TravelNews Георги Пасев, маркетинг мениджър в туроператора "Абакс“, който организира програмите заедно с българската авиокомпания "European Air Charter“. Полетите тръгват на 28 и 29 декември 2022 г. с връщане на 2 януари 2023 г. Вариантите от София са с 4 или 5 нощувки. От другите три града се предлагат пакети с 4 нощувки.

Цените започват от 847 лв. на човек с включени самолетни билети, настаняване на база all inclusive, летищни такси, регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж, трансфер летище – хотел – летище, турска баня/хамам, фитнес център, сауна, медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и "отмяна на пътуване“ с "Евроинс“, представител на туроператора. В цената не влиза новогодишната вечеря, която е 35 евро на възрастен, а за децата от 2 до 12 ненавършени години е безплатно. Такса гориво и вредни емисии се обявява се 21 дни преди полета.

"Интересът е много голям и тази година Турция е голям хит сред българите“, коментира Георги Пасев. Той подчерта, че хотелите в Анталия предлагат отлични условия, богат all inclusive и много добро обслужване. За Нова година подготвят разнообразна шоу и музикална програма. Пасев очаква да заведат в Анталия над 850 български туристи, като при по-голям интерес могат да реагират и пуснат допълнителни полети. 

"Абакс“ не продава директно на клиенти, а програмите му могат да се търсят в туристическите агенции в цялата страна. Компанията си партнира на чуждите пазари с най-големия световен туроператор – TUI. Тя първа пусна директни чартъри това лято от четирите български града до редица курорти в Турция, които продължават и в момента до средата на октомври.

От януари до август тази година в Турция са пристигнали над 29 милиона чуждестранни туристи, което е над два пъти повече от същия период на миналата година, сочат публикуваните официални данни. Това е ръст от 108,5 % спрямо предходната година, съобщи Министерството на културата и туризма. Истанбул, най-известният град в Турция и най-голям по брой население, е бил главната атракция за чуждестранните посетители, привличайки 10,2 млн. туристи. След него се нарежда курортният град Анталия с 8,6 млн. посетители, а Одрин е посрещнал 3,1 млн. туристи, предимно българи.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1607) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: