Част от най-добрите български изпълнители се събират на една сцена във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:51 / 20.11.2018
2453
Остават броени дни до уникалният концерт-спектакъл "Любимите песни", който ще събере на една сцена във Варна част от най-добрите български изпълнители. Това се случва за първи път от много години насам, а интересът към събитието показва, че интересът към българската популярна песен не само не стихва, а дори напротив – става все по-голям.

Концерт-спектакълът е на 30 ноември 2018 и в програмата му са включени любими български естрадни и популярни песни. На сцената в ДКС Варна ще се качат Тоника СВ с Ваня Костова, група ТРИК с емблематичния Етиен Леви, "момчето, което говори с морето" Панайот Панайотов, Нели Рангелова, която преди дни отбеляза 40 години на сцената, Веселин Маринов, Силвия Кацарова, Трамвай №5, Кристина Димитрова и Орлин Горанов и Маргарита Хранова.

Водещ на над 3-часовата програма ще бъде друг любимец на публиката – Георги Мамалев, който също ще изпее няколко от любимите хитове на НЛО, а над 60 танцьори от танцова школа "Електра" ще се погрижат концертът да се превърне в истински спектакъл.

"Такива мащабни концерти вече почти няма или са рядкост. А в такъв концерт като "Любимите песни", който предстои във Варна на 30 ноември 2018, не си спомням от кога не съм имал късмета да участвам." – казва Веселин Маринов.

Всички останали изпълнители също споделят вълнението от срещата си с варненската публика, която определят като "интелигентна, топла и възторжена", "взискателна и сърдечна" и "прекрасна".

Така че не бива да пропускате концерт-спектакълът "Любимите песни", от чиято сцена ще прозвучи музиката на няколко поколения артисти, оставили трайна следа в българската поп култура. Очакваме ви, за да си припомни заедно колко е важна хармонията между качествена музика, текст и аранжимент и за да изживеем незабравима среща с най-обичаните български изпълнители!

Билетите вече са на привършване, като прогнозите на организаторите са, че ще бъдат изчерпани преди датата на концерта.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).