Чирпанския се предаде във Варна, беше издирван до днес!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:32 / 23.04.2018
4501
Издирваният за доизтърпяване на влязла в сила присъда Николай Тошев се е предал днес. 37-годишният мъж, който е известен във Варна под името  Чирпанския, трябва да търпи 1 година и 25 дни лишаване от свобода по две присъди на Варненския окръжен съд, чиито наказания за участие в организирана престъпна група за разпространение на наркотици са били групирани от съда. След като му оставали още 1 година и 25 дни, Тошев бил предсрочно освободен от затвора.

В срока на предсрочното освобождаване Чирпанския извършил продължавано престъпление като участник в организирана престъпна група. За участието си в нея с присъда на Специализирания наказателен съд е бил осъден на 1 година лишаване от свобода ефективно. Наказанието по тази присъда вече е  изтърпяно.

С определение на Специализирания наказателен съд, обжалвано пред Апелативния специализиран наказателен съд, е постановено Тошев да търпи неизтърпяната част по групираното общо наказание на Варненския окръжен съд.  Той обаче се укривал до днес.  

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна вече е с по-малко население от Пловдив
Коцев след срещата с ВиК - Варна и най-големите пътни строители: ...
Новата чешма на "Дом Младост" е почти готова, вижте я
Пожар в апартамент във Варна! Причината наистина е изненадваща
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).