Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
јнализи
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
ќбщество
Ѕизнес
 риминални
»нституции
ƒруги
„итателски
„итател: Ќ€ма да се изплъзнем на коронавируса, докато безхаберни хора вис€т на седенки по градинките
јвтор: ѕламена Ќиколова 10:52 / 31.03.2020 оментари (16)3069
„итател на Varna24.bg изпрати снимки, направени в следобедните часове вчера в централната част на града, от които е видно, че забраните за струпване на повече от двама човека на едно м€сто и посещението на площадки и зони за отдих все още не се приема с подобаваща сериозност и респект от много жители на морската столица. ≈то и коментара на варненеца:

"Ќ€ма как да се изплъзнем на коронавируса, след като нехайни и безхаберни хора, лишени от вс€каква отговорност и дисциплина, продължават да се събират на сед€нки по пейките и градинките, да пи€т бира на моабет и да се мисл€т за недосегаеми.

“ова, че не цен€т собственото си здраве и сигурност очевидно е €сно, но заради т€х ще страдат и невинни много хора, които ще понесат тежестта на разпространението на опасни€ вирус, дори да спазват правилата и предприетите мерки. «ащото, докато всички не осъзнаем €сно и категорично, че тези мерки се вземат, за да понесем с по-малко жертви и щети удара, н€ма как да се получи.

¬иждаме какво се случи в страните, където проблемът се неглижира†още от самото начало и днес коронавируса там взема стотици жертви дневно. «а всички ни е т€гостно, стресиращо, непознато и трудно. ћного хора, сред които и деца, кип€щи от енерги€, от месец са затворени и родителите им стриктно спазват правилата. ¬ същото време други см€тат, че могат да си позвол€т лукса да общуват безгрижно на въздух. ј утре всички ние ще плащаме за лечението на всички зравно неосигурени хора, които може да пострадат от заразата.

’ора, опомнете се! ќстанете у дома, две, три седмици, колкото е нужно! Ќе проум€хте ли, че н€ма гаранции за никого, млади, стари, деца...¬секи от нас носи отговорност за здравето и живота на всички останали!"
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
Aнонимен
на 31.03.2020 г.
-1
 
 
«аради такива безхаберници и юни ще откараме в карантина.ј хора на 10км от ¬арна н€мат физическата възможност да идат до аптека или зъболекар,защото има един автобус сутрин в 7ч към града и един в 18ч обратно и тр€бват декларации защо и къде си тръгнал.ќсъзнайте се,преди да е станало късно!ј полици€та да глоб€ва такива-всеки знае къде се събират всеки ден!
Aнонимен
на 31.03.2020 г.
0
 
 
јбсолютно подкреп€м човека,който е написал тази стати€!ѕред входа ни е същата работа-събрани 5-6 човека,пи€т,н€ма разсто€ние,н€ма маски.. ато им направиш забележка- млъкват или изтърсват н€ко€ просташка шега.. ак да се обад€ на полици€та,след като колата ми 100% ще осъмне надрана,или гумите нар€зани..?!ƒържавата ако не се справи с т€х,аз как да се справ€?!“р€бва да ходи полици€ посто€нно и да ги разгонва,не само в ћорската..
Aнонимен
на 31.03.2020 г.
0
 
 
ѕуснете ни навън ще откача
0
 
 
“ака че излизам на разходка. рЯШВрЯШВрЯШВ
Aнонимен
на 31.03.2020 г.
+1
 
 
¬ градинката пред читалище "ќтец ѕаисий" е същата истори€. ’ора от вс€какви възрасти, €вно заможни, щом 5000лв не са им проблем.
Aнонимен
на 31.03.2020 г.
+1
 
 
ћай вече си мисл€т, че всичко е минало, а то тепърва започва. Ѕезотговорност и липса на дисциплина, това говори доста зле за възпитание на такива хора и най-веро€тно се мисл€т за безстрашни герои, защото не им е дошло на главата, а всъшност си е гол€ма излагаци€.
Aнонимен
на 31.03.2020 г.
+1
 
 
хахаха това е градинката до ћедицински€ в мо€ квартал, редовно го има такива там и сега, с бирите и семки. —ъбират се и всеки ден на  иселов до хранителните магазини, група от над 10 човека си прав€т събор с бири и лаф€т по ц€л ден, от вс€каква възраст, всеки ден са там, бас държа че днес ще са там и без маски.
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёли 2020 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
√рипна епидеми€ обхвана страната
Ћ€то 2020 г.
“ежко ѕ“ѕ със загинали на "“раки€"
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
¬андалщина на "÷ариградско шосе"
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справ€ ќбщина ¬арна с овлад€ването на последиците от проливните дъждове?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: