Читател: Окастриха безобразно дърветата по бул."Чаталджа", май прекалиха

Автор: Пламена Николова
Коментари (9)
09:13 / 02.05.2018
6769
Читател на Varna24.bg изпрати снимки на тотално окастрени дървета по бул. "Чаталджа" като изрази притеснението си, че зелените "динозаври“ са прекалено орязани и според него осакатени.

Човекът потърсил информация от озеленителката в район "Приморски", за да я попита с какво мажат отрязаните клони, които според него отивали за огрев, а не се режели във връзка със санитарна сеч.

Служителката му отговорила, че отрязаните места на дърветата се третирали със спрейове зелена блажна боя, което го възмутило още повече.

Повод, читателят ни да изпрати снимки и мнение е и това, че по това време през април се навършват точно 12 години от окастрянето на градинката на Севастопол по времето на кмета Кирил Йорданов, което предизвика вълна от възмущение сред варненци.

Короните на дърветата вече са зелени и пищни, но тогава санитарната сеч все още не беше позната като метод на работа в морския град и хората скочиха срещу кастренето.

 

Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).