Читател на Varna24.bg: Клошар напълни блока с мишки и хлебарки, някой ден ще ни подпали!

Автор: Пламена Николова
Коментари (2)
13:33 / 17.10.2022
3966
Читател на Varna24.bg изпрати сигнал за нашествие от хлебарки и гризачи в блока, в който живее, като "животинското царство" се радва на комфорт, благодарение на клошар, който от 30 години обитава жилище в един от входовете. Публикуваме коментара, изпратен до медията ни, без редакторска намеса:

"В Младост бл. 108, вх. 9, имаме клошар, с който от 30 години не можем да се преборим. Никоя институция не взема мерки, пълни сме всички апартаменти с мишки и хлебарки. Пали огън, защото няма ток и вода, не ползва тоалетна и баня. До горе е задръстено с боклуци. От кметството преди 3 години помогнаха да изнесем 5 камиона с отпадъци и пак е същото, дори и по зле. Мишките са навсякъде, хващат се в капани, които поставяме. Пълни сме с хлебарки като мравуняк са и излизат от всякъде, пъплят по асансьори и коридори!", гласи коментарът, изпратен до медията ни с молба за съдействие от институциите.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...
Неприятна изненада по Черноморието утре
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).