Читателка: "Галата" пустее! Змии плъзнаха навред!

Автор: Пламена Николова
Коментари (2)
09:06 / 15.07.2016
2532
Читателка на Varna24.bg сподели тревогата си, че районът, в който живее, кв. "Галата" пустее и е занемарен. Ето какво разказа жената:

"Живея в кв Галата. Добросъвестен данъкоплатец съм, но съм гневна, че центърът на "Галата" е изоставен и неугледен. Моля за помощ!

Чета, че се пръска против комари и кърлежи - в "Галата" ние не сме виждали такова нещо.

Празното пространство между ул. "Боровец" и ул. "Контраадмирал Сава Иванов" е обрасло и се е превърнало в змиярник. Аз самата на два пъти видях змия да се препича на слънцето. За съжаление не успях да заснема змиите.

До кога ще търпим това? Къде отиват нашите пари?", пита възмутената ни читателка. 

Както вече Varna24.bg писа, косенето на тревните площи тази година в целият град много закъсня, а на много места още не е започнало. Пространството около детски площадки се превърна в джунгла, а на много места, включително и в центъра на Варна и Морската градина се появиха змии. 

Преди години Община Варна беше наела професионален ловец на влечугите. Няма да е зле отново да бъде привлечен подобен експерт, който да обходи местата, за които има подадени сигнали. Неотдавна от варненската токсикология съобщиха, че вече има пет случая на ухапани от змии от Варна и региона. 


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Ето какво време очаква варненци днес
Транспортираният мъж от Варна до София със самолет "Спартан" е в ...
Корабът "Руен", който беше отвлечен от сомалийски пирати край Йем...
Варненец: Това икономия ли е или какво?
Жълт код за Варна! Ето за какво ни предупреди НИМХ
Благомир Коцев: Община Варна променя наредби с цел съкращаване на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).