Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Читателка бясна на "Енерго-Про"
Автор: Екип Varna24.bg 19:57 / 16.10.2022Коментари (6)13805
Добър ден, аз съм Галина Георгиева от град Попово, област Търговище, искам моята история да стане публично известна, защото вярвам, че не съм само аз потърпевшата. Това написа до Varna24.bg наша читателка. И добави:

Ето и накратко историята, към която прилагам някои документи, за да се уверите, че е реална.

В имота ми в Попово на улица "Изгрев" 3 живея на първия етаж, а на втория живее другият съсобственик на имота, чуждестранно лице от Белгия. Къщата, която обитаваме, е официално разделена на два самостоятелни дяла, като всеки един от собствениците отговаря за своя си дял и личната си партида за ток и вода, така се обосноваха с решение съдът в Попово и съответните дружества.

От 16.04.2022 г- партидата ми за ток е официално закрита без мое знание и съгласие от "Енерго-Про" Търговище и любезно "подарена "на гореспоменатия чуждене, както се изрази по телефона, цитирам думите на директора Абаджиев на" Енерго-Про" Търговище: "по неясни причини", като отказа да ме изслуша докрай и да ми бъде възстановена партидата за сметка на дружеството, а чуждестранното лице  да си заплати за откриване на нова самостоятелна партида.

Многократно съм писала и продължавам да пиша жалби до "Енерго-Про", Комисията по енергийно и водно регулиране, министерството на правосъдието, Апелативна прокуратурата, министерство на енергетиката, полиция, прокуратура и резултатът е един и същ.

Продължавам да живея без ток. На запитването ми към всичките по-горе посочени от мен инстанции и най-вече към "Енерго Про" кой е законът, който дава право за злоупотреба с лични данни и документи за собственост и самоличност на някакъв си чужденец и да не бъде наказан под наказателна отговорност, защото по закон, за да се прехвърли моята партида на него, той трябва да има нотариално заверено пълномощно от моя страна или лично мое присъствие! Нито едното, нито другото, кой тогава се е подписал вместо мен, кой е представил лична моя карта и документи за собственост.??? Отговор няма".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 17.10.2022 г.
0
 
 
Енерго про е държава в държавата.Никой не е над тях правят си кяквото си искат,пред никой неса отговорни-с години влачат важни за решаване проблеми-буквално се подиграват с народа-точно защото никой неможе да влияее над своеволията им.вземат най големите заплати на гърба на същите тези,с които си играят.нагли безотговорни буквални набези и мошенници без срам и капка не удобство ни Кевр ни прокуратура -никой абсолютно никой неможе да ге контролира направо са цирей на държавата-срам и погнуса!
Aнонимен
на 17.10.2022 г.
0
 
 
ТРЯБВА ИЗОБЩО ДАГИ МАХНАТ ТЕЗИ БАНДИТИ, АЗ ОТ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ЧАКАМ ЗА ДВА ЛИНЕЙНИ МЕТЪРА.....АКО НЕСА И ПЕТ ГОДИНИ В 21 ВЕК.
Aнонимен
на 17.10.2022 г.
0
 
 
От енергото си правят каквото искат с любезното мълчаливо съдействие на държавата
Aнонимен
на 17.10.2022 г.
0
 
 
Госпожо моят съвет е да заведете съдебно дело срещу енерго про за нанесени вреди и влошено психическо здраве. Мисля,че резултата ще дойде с получаването на призовката в въпросното дружество. Но ще ви е нужен добър адвокат и искане за обезщетение в размер не по-малко от 5000лв.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
План за възстановяване и устойчивост на България
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: