Читателка бясна на "Енерго-Про"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
19:57 / 16.10.2022
13929
Добър ден, аз съм Галина Георгиева от град Попово, област Търговище, искам моята история да стане публично известна, защото вярвам, че не съм само аз потърпевшата. Това написа до Varna24.bg наша читателка. И добави:

Ето и накратко историята, към която прилагам някои документи, за да се уверите, че е реална.

В имота ми в Попово на улица "Изгрев" 3 живея на първия етаж, а на втория живее другият съсобственик на имота, чуждестранно лице от Белгия. Къщата, която обитаваме, е официално разделена на два самостоятелни дяла, като всеки един от собствениците отговаря за своя си дял и личната си партида за ток и вода, така се обосноваха с решение съдът в Попово и съответните дружества.

От 16.04.2022 г- партидата ми за ток е официално закрита без мое знание и съгласие от "Енерго-Про" Търговище и любезно "подарена "на гореспоменатия чуждене, както се изрази по телефона, цитирам думите на директора Абаджиев на" Енерго-Про" Търговище: "по неясни причини", като отказа да ме изслуша докрай и да ми бъде възстановена партидата за сметка на дружеството, а чуждестранното лице  да си заплати за откриване на нова самостоятелна партида.

Многократно съм писала и продължавам да пиша жалби до "Енерго-Про", Комисията по енергийно и водно регулиране, министерството на правосъдието, Апелативна прокуратурата, министерство на енергетиката, полиция, прокуратура и резултатът е един и същ.

Продължавам да живея без ток. На запитването ми към всичките по-горе посочени от мен инстанции и най-вече към "Енерго Про" кой е законът, който дава право за злоупотреба с лични данни и документи за собственост и самоличност на някакъв си чужденец и да не бъде наказан под наказателна отговорност, защото по закон, за да се прехвърли моята партида на него, той трябва да има нотариално заверено пълномощно от моя страна или лично мое присъствие! Нито едното, нито другото, кой тогава се е подписал вместо мен, кой е представил лична моя карта и документи за собственост.??? Отговор няма".

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).