Цирк за 1 юни в Детски кът – Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:25 / 30.05.2018
3114
Заповядайте на 1 юни за Деня на детето. Ще има три представления. Пред Вас, ще застанат цирковите артистите Боби и Силвия. Специално подготвят своя уличен проект с името вариете цирк "ПЛАН Б". Начало 11:30 ч., 14:00 ч., 18:00 ч. Събитието е без такса и вход! Рики (Боб Ласкала) и Лорета (Силвия Росат) ще направят едно пътуване през магията на книгата и ще попаднат в интересни и смразяващи дъха ситуации. Всяко представление е 45 мин. С това представление артистите ще тръгнат на Европейско турне след края на летния сезон.

Боб Ласкала и Силвия Росат за от 12 години заедно. Запознават се в един цирк и любовта им пламва. Следват години на представления със световни циркови фамилии. Игра на едни от най-големите сцени по света. Тя е от Швейцария, а той на 5-годишна възраст напуска България със семейството си. Преди месеци се завръщат в бащината къща край Варна и решават да останат и направят един нов проект в България. "Варияте ПЛАН Б“ е спектакъл, който варненци и техните гости ще имат удоволствието да видят и оценят първи.  Очаквайте да ги видите на най-шумните места в нашия град за да представят уличното си цирково представление!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).