Цветан Цветанов: Добри неща ще се случват на Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
12:50 / 29.06.2012
3173
Има неща, които ще се случват, добри за Варна, и те са благодарение на местната власт и на изпълнителната власт и в лицето, по-специално, на Министерство на регионалното развитие по ОП, които са свързани със сериозни инфраструктурни проекти. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. Кметът в момента е в платен годишен отпуск, каза Цветанов на въпрос за отсъствието на кмета на Варна Кирил Йорданов.

"Доколкото знам, той до няколко дни ще бъде отново на работното си място. И съм убеден, че с администрацията и с общинските съветници, действително, това което е останало като усещане в хората, ще може да бъде компенсирано с активна политика", допълни Цветанов.

Тази сутрин зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов се е срещнал с протестиращи варненци, които са недоволни от тези неща, които се случват с Морската градина.

"В рамките на 40 минути успяхме да чуем проблемите. Поех ангажимент всички тези неща да бъдат проверени. И разбира се, с комуникацията, която трябва да бъде осъществена с местната власт, с общинските съветници, с местната администрация и това, което има като отношение регионалното министерство - да бъдат взети правилните решения, които да бъдат в интерес на варненци, а не в интерес на това, което тези протестиращи казаха - че може би има някакви икономически интереси", каза още Цветанов.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).