Цветан Цветанов ще посети област Варна, Портних ще го придружава

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
07:20 / 24.09.2014
712
Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще посети област Варна днес. Той ще бъде придружаван от водача на листата на ГЕРБ-Варна Лиляна Павлова, областния координатор на партията и кмет на Варна Иван Портних и кандидат-депутатите от региона.

В 11:15 часа Цветан Цветанов ще присъства на историческа възстановка от VI век в античното селище на нос "Св. Атанас" - Базиликата в община Бяла. В 12:30 часа Цветанов ще разговаря с членове и симпатизанти на площада на село Царевци, община Аврен. В 13:40 часа ще се срещне с жителите на Дългопол в Народно читалище "Никола Йонков Вапцаров".

В 14:00 часа част от кандидат-депутатите ще присъстват на залесяване на терен в местност "Стълбиците", село Долище, община Аксаково. В 15:30 часа Цветанов ще се включи в Национална кампания за залесяване в район "Аспарухово". Предвидено е залесяването на 30 декара в района.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Варна. На площад "Антон Новак" (до входа на Морската градина) Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Варна листата на ГЕРБ за областта и основните приоритети от управленската програма на партията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Благомир Коцев: Община Варна променя наредби с цел съкращаване на...
Варна е предупредена за утре!
Варна вече е с по-малко население от Пловдив
Коцев след срещата с ВиК - Варна и най-големите пътни строители: ...
Новата чешма на "Дом Младост" е почти готова, вижте я
Пожар в апартамент във Варна! Причината наистина е изненадваща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).