Цялата варненска полиция на крак за 15 септември

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:25 / 14.09.2010
1009
Засилено полицейско присъствие ще има във Варна на 15 септември. Първият учебен ден съвпада с преминаване на колоездачната обиколка на България през града, заради което ще бъдат въведени промени в организацията на движение.

Целият числен състав на полицията в морската столица ще бъдe изкаран на улицата, като дори е прекъсната почивката на служителите в отпуска, заяви зам.-шефът на областната дирекция комисар Димитър Димитров. "Униформени" ще има край всяко училище в първия учебен ден, а в седмиците след него патрули ще дежурят край школата с интензивно движение във времето, когато започват и свършат часовете.

Всички училища във Варненска област са инспектирани за пожарната безопасност, за сухи клони на дървета в дворовете, както и за необезопасени шахти и висящи ламарини от покривите. На директорите са издадени предписания, които трябва да бъдат изпълнени най-късно до средата на октомври.

Заради колоездачната обиколка на България, която ще премине през Варна на 15 септември, от 15 часа ще бъде затворени булевардите "Христо Ботев" - от влизане в града по Аспарухов мост до Катедралата, и "Владислав Варненчик" - посока изхода на Варна. Платното, което е посока Бургас - изхода на Варна, ще бъде затворено за движение до изнасянето на състезателите от трасето, като ще бъде забранено и пресичането на булеварда.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Важна заповед от кмета на Варна! Който я наруши - може да отнесе ...
Експерт от Варна: Язовир Елешница е в опасност, трябват спешни ме...
Близо 100 деца от цяла България бяха отличени в конкурса "Детско ...
За първи път: Пуснаха автобусни курсове тип "шатъл" във Варна
Община Варна се самосезира по сигнали на граждани за косенето на ...
Руши се район, който туристите много обичат да снимат във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).