Д-р Бояджиев иска командировка в Москва

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:08 / 10.02.2011
1017
Общинският съветник от групата на десницата в местния парламент д-р Ивайло Бояджиев призова общинската комисията по търговия, туризъм и реклама да поиска от председателя на съвета Николай Апостолов командироването на общински съветници на туристическата борса в Москва.

Като довод за това той изтъкна, че при предишно подобно пътуване до руската столица той и негови колеги свършили много добра работа в представянето на Варна като туристическа дестинация.

"Да не излезe, че искам да отида аз, въпреки че моят перфектен руски със сигурност ще е от полза", заяви съветникът, който се оказа възпитаник на руската гимназия. Той сам поставил въпроса пред Апостолов, но получил съвет да го отнесе към бюджетната комисия. Съветниците обаче не дадоха конкретен отговор на искането на колегата си. По-късно вчера д-р Бояджиев се прояви пред медиите и като местен лидер на националистическата формация "Нова сила", от която е част в момента, след като по-рано беше член последователно на Отечествената партия и на "Атака".

На пресконференция той разясни, че като идеология политическата сила е от една страна дясноцентристка, но от друга е за национализация на големите компании, които са били приватизирани в хода на прехода.

Източник: в. "Народно дело"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Изненада! ТХ не води по брой "пришълци" във Варна
Ето какво време ни очаква утре във Варна
Видео обиколка на новата Автогара Варна - вижте я!
Първи подробности от прокуратурата във Варна, след като 36-годишн...
Коцев: Варна и Бургас се обединяват в искането си за скоростен пъ...
Заради катастрофите: Обезопасяват автобусните спирки във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).