Д-р Марио Щилиянов - шеф на РЗОК – Варна за втори мандат

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:58 / 16.10.2009
1729
Досегашният директор на РЗОК във Варна д-р Марио Щилиянов пое днес руля на здравната каса за втори тригодишен мандат. Това се случи след проведения конкурс за избор на нов директор на РЗОК - Варна, на 8 октомври т. г.

Темата на писмената разработка "Предизвикателства и приоритети в дейността на РЗОК - условия и мерки за гарантиране на финансовата устойчивост на РЗОК" и проведеното събеседване с комисията отличиха мениджърските качества на новия стар директор, който ще ръководи варненската здравна каса от октомври тази година до октомври 2012 год.

Д-р Щилиянов е четвъртият директор на здравната каса във Варна от създаването й и първият, който ще я ръководи два мандата. Той е роден на 24 март 1961 год. във Варна. Завършил е френската гимназия в морския град, а след това и медицина във варненския Медицински университет "Проф. д-р Параскев Стоянов". Работи четири години като участъков лекар и специализира обща хирургия. След спечелен конкурс започва работа в първа хирургия на МБАЛ "Света Анна". От 1998 год. е завеждащ отделение в хирургическата клиника на проф. д-р Темелко Темелков. От 2001 г. е старши ординатор в клиниката по обща оперативна хирургия на Университетската многопрофилна болница за активно лечение "Света Марина". Завършва и специалността "Здравен мениджмънт" в МУ - Варна. От октомври 2006 год. след проведен конкурс д-р Щилиянов оглавява здравната каса във Варна.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Кенийци завладяха Варна, но аплодисментите бяха за 9-годишният Ди...
Този 42-годишен варненец се бори да остане опора на семейството с...
Как едно варненско семейство започна успешен бизнес в Гърция
Варненските шофьори ще са доволни днес
Дъжд и облаци днес над Варна
Важно за варненци! Има промени в организацията на движението днес...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).