Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Данъчна от Варна крала заради сина си
Автор: Екип Varna24.bg 15:41 / 04.06.2012Коментари (0)1664
© Varna24.bg
Злочестата фамилия на бившия барабанист на група "Сленг" Димитър Симеонов, който публично бе обвинен от приятелката си, че е виновник за ослепяването й след як побой, отново влезе в новините. На 24 май в супермаркет CБА в търговския център на кв. "Аспарухово" във Варна бе спипана да краде старши специалистката от НАП Величка Симеонова, която е негова майка. Според полицията жената свила кафе и пита кашкавал на стойност 24 лв.

Не съм крала, заяви за "Монитор" данъчната. На 24 май Симеонова отишла на тържество, за да гледа внука си. Димитър, който от години е болен от шизофрения, бил заключен у дома им. След празника Симеонова влязла в търговския център да пазарува. Покрай нея минал мъж, който й заповядал да вземе буркан кафе и пита кашкавал и да ги сложи в касетките, където клиентите оставят личния си багаж.

"Иначе ще стане страшно със сина ти", казал непознатият и тя едва тогава забелязала, че синът й е държан от двама мъже в храсталаците близо до търговския център. Машинално Величка изпълнила нареждането, отишла на касата да плати покупките си. Там обаче продавачката и управителката на магазина викнали полиция, тъй като камерите хванали как Симеонова скрива стоките в касетка, без да ги е платила.

"Кой ще тръгне да краде, като знае, че в магазина има камери? Аз също исках да извикат полиция, за да мога да помогна на Митко, когото виждах от касата в магазина!", пита данъчната Симеонова, която се срамува от станалото, но отрича да е крала. Тя недоумява как синът й е успял да излезе от дома им.

Преди време участничката в "Мюзик айдъл" Виктория разкри, че е сляпа след побой от барабаниста Димитър Симеонов. Митака, както е известен във Варна, прави опит за самоубийство след изявлението на Вики. Според майка му лично отива и плаща на бащата на певицата 13 000 евро, спечелени от работата му в Корея. Разказът на Вики съсипва и бъдещата кариера на Митко. "Той се затвори, задълбочи се и заболяването му и сега страни от хората", смята съсипаната жена.

Източник: в. "Монитор"









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: