Дарения за социални домове в "Приморски"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:30 / 18.12.2014
854
"Нашата молба е малка като скритичка сълза.
Искаме любов и радост - толкоз засега!".

Когато чуеш това стихче от дете настанено в дом за деца, лишени от родителски грижи, нещо те хваща за гърлото. И разбираш, че всяко дете има нужда от толкова малко, но то е всичко за него: ръка която да го приласкае, окуражаваща дума, обич...

В предишни години администрацията на "Приморски" даряваше куклени спектакли, украсяваше, а после и засаждаше елхички, майстореше нашенски сурвачки с възпитаниците от социалните домове на територията на района.

Всяко дете обича да играе, моделира, рисува, пее, танцува. Затова и тази година в навечерието на коледните и новогодишни празници администрацията отново дари: на Дома за деца, лишени от родителски грижи "Другарче", Центъра за настаняване на деца от семеен тип, Дневния център за деца и младежи с увреждания "Свети Йоан Златоуст" и Приюта за бездомни деца "Гаврош" занимателни игри, дискове с детски и коледни песнички, албумчета за оцветяване, скицници, фулмастери, цветни моливи, плодове. Инциативата подкрепиха група доброволци, възпитаници на Трета природоматематическа гимназия "Академик Методий Попов" - Варна.

"Срещата с деца винаги е трогателна, защото те са искрени и чисти. Надяваме се Новата 2015 година да донесе със себе си повече сърдечност и съпричастност между хората и да отвори очите ни за нуждите на другите!", заявяват от районната администрация.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Близки кадри на катастрофата, при която шофьор на Мерцедес се заб...
Фирмата, преасфалтирала пътя след катастрофата с НСО и Петков, не...
Няма край! Тежка катастрофа във Варна, автомобил се заби в спирка...
Снимки от катастрофата на пътя Варна-Добрич: Било е страшно!
Обявиха опасност за обилни валежи в осем области за утре
Състоянието на жената от катастрофата с НСО и Кирил Петков се под...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).