Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
ќбщество
Ѕизнес
 риминални
»нституции
ƒруги
„итателски
ƒарина ѕавлова затвори √ранда
јвтор: ≈кип Varna24.bg 10:40 / 12.07.2018 оментари (6)26684
© Ѕългари€ ƒнес
«а първи път тази година почиващите в най-стари€ роден курорт - варненски€ "—в. св.  онстантин и ≈лена", н€ма да могат да се топнат в минерални€ басейн на хотела, тъй като собственичката ƒарина ѕавлова го затвори за през л€тото. “ова научи "Ѕългари€ ƒнес" от любезна служителка, ко€то потвърди, че предстои ремонт и л€тото хотелът н€ма да работи.

√рандхотелът е на почти 45 години, но днес огромната сграда на брега на морето е пуста. –аботи само паркингът - същи€т, на който спр€ха любимците от "ќркестър без име", мислейки, че ще свир€т именно в емблематични€ хотел. “огава √еорги ћамалев се притесн€ваше, че н€кой може да задигне музикалните инструменти, и затова не искаше да напуска джипа, но днес такава опасност не съществува.

" ъса ми се сърцето за този филм и спомените ми оттогава. ¬същност филмът ни е сниман на много места - и в јйтос, —лънчев бр€г, «латни п€съци, ¬арна, —озопол, јлбена, с. „ерноморец, на плажа при "ƒюни".  ултов си беше за миналото, култов е и сега", смее се актьорът јнтон –адичев, който във филма играе мъжът на ѕепито с "топлата" бира.

— днешна дата пред хотела работи само паркингът. ќще през 2016 г. собствениците на √ранда, както го наричат варненци, об€виха, че планират гол€м тригодишен ремонт в него. „орбаджиите всъщност са широко известни - наследниците на убити€ бизнесмен и създател на компани€та "ћултигруп" »ли€ ѕавлов и най-вече жена му ƒарина ѕавлова.

’отелиерски€т бизнес на групата навремето се заражда по лини€ на приватизаци€та. "ћултигруп" сключва една от първите приватизационни сделки в сектора, купувайки туроператорска фирма, наследила марката "Ѕалкантурист", а през 1995 г. холдингът придобива 49% от капитала на "√рандхотел ¬арна", пише в архивите на √ранда.

ѕрез 2001 г. експанзи€та продължава и с "’отел »нтернационал" в «латни п€съци, година по-късно с бившата резиденци€ "ѕерла" в близост до ѕриморско и ваканционно селище "ѕарадайс бийч" в —вети ¬лас. ’отелите са обединени под бранда "Ѕи “и колекшън", който се управл€ва от мениджмънт компани€та "Ѕи “и девелопмент сървисиз", като сега активите на "ћултигруп" са разпределени между наследниците му и мениджмънта, излъчен от група инвеститори. ѕрез 2016 г. от "Ѕи “и девелопмент сървисиз" потвърдиха, че продават "ѕарадайс бийч". ƒетайли по сделката не б€ха споделени, като стана €сно, че менажиращата компани€ ще концентрира усили€та и инвестициите си върху останалите активи и най-вече спа комплекс "√рандхотел ¬арна", който тр€бваше да бъде обновен в следващите три години, а инвестициите щ€ха да бъдат около 50 млн. евро. «асега обаче ремонт по хотела н€ма, но през л€тото строителните работи така или иначе са забранени по черноморските селища.

—ега варненци съжал€ват, че н€ма как да си пи€т кафето и да топват дупе в минерални€ басейн на хотела.

 расивата ƒарина ѕавлова обаче предпочита да летува извън Ѕългари€. “ази година т€ започна почивката си от Ћа ћадлена, където бе с при€телка. ¬ началото на 2018 г. пък т€ танцува и на карнавала в –ио де ∆анейро.

«а последно чаровната бизнесменка бе, когато € поканиха за жури в риалити проекта "Ѕългари€ търси талант" през 2015 г.

√одина по-късно т€ продаде софийски€ "√рандхотел Ѕългари€" - една от емблемите на жълтите павета.  упувачът на топимота бе бизнесменът ћирослав ѕечев, пише в регистъра. "√рандхотел Ѕългари€" е построен през 1937 г. след конкурс за изграждане на ƒоходна сграда на „иновническото застрахователно дружество. ¬ момента емблематичната сграда е в ремонт, но скоро ще бъде въведена в експлоатаци€.

 иностудиото в Ѕо€на работи перфектно с ƒарина ѕавлова и нейната компани€. “€ бе от инициаторите у нас да дойдат холивудските актьори Ўварценегер, —илвестър —талоун, јнтонио Ѕандерас, ƒжейсън —тейтъм, Ѕарни –ос,  онрад —тоунбанкс и много други. ¬сички те се снимаха в "Ќепобедимите". Ѕлагодарение на не€ в —офи€ ще бъде снимана и реклама за последни€ модел автомобил на "ѕоршеУ, но подробностите са тайна. —инът на јви Ћернер Ц ярив, също е добър при€тел на ƒарина.

«апалени€т йога миналата година проведе фестивала си, като доведе американски учители по духовни практики в хотела на ƒарина - "–ила" в Ѕоровец. “ази година през август за втори път ще се проведе международни€т фестивал за йога и музика, организиран от него.
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
Aнонимен
на 12.07.2018 г.
0
 
 
“ри години ремонт ?!?!?!...’ора вие добре ли сте ...Ќаправо сте жалки , не смешни.....ќб€снение н€ма да пиша, който е във "вчас" , и разбира ще разбере.....
Aнонимен
на 12.07.2018 г.
0
 
 
“ыа построи варху скалите апартаменти за продажба преди две години.ƒа не гоуорим за хотела на п€сака.»ма частен плаж и още много, но ныамам кирилитха за да писха.
0
 
 
 омун€гата в —ахара да го закараш,след 5 г,ще внас€ п€сък.
+1
 
 
¬ к.к. —в. —в.  онстантин и ≈лена има богат избор от басейни. Ќ€как ще преживеем с един по-малко.
Aнонимен
на 12.07.2018 г.
0
 
 
и кмета на ¬арна е тръгнал от √ранда
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ќктомври 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
“¬ и шоу сезон 2019/2020 г.
ћестни избори 2019
Ќационален отбор по футбол
„ерно море в ѕърва лига, сезон 2019/2020
Ѕойни изкуства сезон 2017/2018
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справи общината с почистването на снега?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: