Дават безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:15 / 30.04.2019
1537
Д-р Берк Булут, специалист в областта на инвитро оплождането и репродуктивната ендокринология от високотехнологичната болница Liv Hospital в Истанбул, ще консултира безплатно пациенти във Варна на 14 май. Той пристига у нас по покана на Здравен информационен център "Медикъл Караджъ“, в рамките на инициативата им да предоставят достъп на българските пациенти до най-съвременните методи в медицината, като си партнират с едни от най-добрите лечебни заведения и специалисти от цял свят.

Около 85% от двойките успяват да постигнат бременност в рамките на първата година от вземането на решение за такава стъпка. Делът им достига 93% на втората година. За останалата част се счита, че е налице проблем с фертилитета и се нуждаят от помощта на асистирани репродуктивни техники. Проблемът с безплодието засяга 15-20% от населението по света.

Най-важните фактори за успеваемостта на инвитро лечението са възрастта на жената и нейният яйчников резерв. Броят и качеството на яйцеклетките намаляват сериозно при жените над 38-годишна възраст, а над 40 шансът за бременност намалява до 30% дори и с помощта на инвитро оплождане.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с д-р Берк Булут на 14 май във Варна трябва да се запишат предварително на телефон 0878 500 730.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...
Неприятна изненада по Черноморието утре
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).