Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
ќбщество
Ѕизнес
 риминални
»нституции
ƒруги
„итателски
ƒеца с арогантно поведение във варненски автобус, пътниците мълчат!
јвтор: ѕламена Ќиколова 09:45 / 15.11.2019 оментари (29)19101
© Varna24.bg
ƒве момчета и момиче на видима възраст около 10-11 години предизвикаха възмущението на пътуващите по лини€ 118 снощи около 18 часа, съобщи читател на Varna24.bg.

¬ъпреки арогантното поведение на учениците, никой от автобуса не е направил забележка на подрастващите. ≈то и това, което сподели очевидец на "лудориите":

"–еших да сподел€ за случа€ по н€колко причини. ¬сички сме били деца, всички сме вършили лудории, но поведението на тези три деца беше скандално.  ачиха се с големи раници, не зна€ от училище или от тренировка. — влизането си в автобуса от последната врата по лини€ 118 се започна хилене, бутане, първо едното от момчетата дърпаше†момичето да го целува, после другото, а девойката видимо се забавл€ваше от това. ƒотук нищо кой знае какво, ще кажете, освен видимата им възраст и нетипичното за не€ поведение.

—лед това едно от децата, подпр€но на вратата започна†да блъска главата си в стъклото на вратата и така почти през цели€т им престой в автобуса. Ќа една от спирките, когато автобусът отвори вратите, едно от децата скочи, изчака секунди на спирката и миг преди да тръгне автобусът се метна отново вътре. —ещате се, ако беше станала злополука, че водачът щеше да бъде виновен.

Ќа следваща спирка при отвар€нето на вратите хлапетата, €вно с отработен до момента номер, викнаха на жена, ко€то чакаше†там, че има нещо ужасно в краката й. ∆ената подскочи изплашено, а децата се заливаха от см€х.  оментираха колко весело щ€ло да бъде, ако направ€т номер на колоездач, който щ€л да се пребие от уплахата.†

¬ автобуса пътуваха много хора, всички видимо уморени и отегчени след тежък работен ден. ¬ъпреки, че събраха много†укорителни погледи, обаче, никой не направи забележка на децата. ¬ключително и аз, за което съжалих. ћислех да се намес€, но не знаех дали това има смисъл, след като дори контрольорката си замълча, очевидно свикнала с подобно поведение.

ƒали обаче тр€бва да оставаме безразлични към подобно поведение, а децата да остават с впечатление, че то е приемливо и допустимо? ѕризивът ми е към всички да не бъдем бездушни, защото ако родителите на са намерили време в първите 7 години да об€сн€т на тези деца кое редно и кое не, то всички ние носим отговорност за поколението, който расте около нас", написа наши€т читател.
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
Aнонимен
на 16.11.2019 г.
-1
 
 
 ой е снимал,и кой има правото да навлиза в лично пространство???ƒа не би същи€т да е безгрешен или €вно н€ма деца?рЯ§£ƒецата на "ƒ≈ћќ –ј÷»я“ј",свиквайте хора,и вашите....такива са,и такива ще бъдат!!!ƒруг е въпросът,«јўќ ≈ “ј ј?
Aнонимен
на 16.11.2019 г.
-1
 
 
“ъпи,нещастницирЯШЖ,вие знаете ли децата си?—амо плачете,плюете и си мислите че ще се върне старото време в кавичкирЯШЖ!¬»≈,избрахте това време на "демокраци€та",всички сте смешковцирЯША!јко имаше Ќќ–ћјЋЌј ƒЏ–∆ј¬ј,н€маше да има и такива деца!!!Ќе се правете на ƒ≈¬»рЯЩВ,много добре знаем че колкото и да се говори в къщи,навън е друго,хамерика бре,свиквайтерЯЩВ,там влизат в училища и си стрел€т,така е,факти много!!!“ака е,и така ще бъде,докато не включите на старата ЅЏЋ√ј–— ј“ј ѕќЋ»“» ј!!!— големи притенции стерЯ§£рЯ§£рЯ§£,само за един ден си проследете децата отворковци-демократичнирЯШВ,та да видите за какво иде –≈„!!!“Џѕ Ќј–ќƒ,и какво очаквате?—¬≈“Ћќ ЅЏƒ≈ў≈рЯ§£рЯ§£рЯ§£???
0
 
 
«а съжаление това в Ѕ√ е ежедневие... ƒобре, че не пътувам с градски транспорт...
Aнонимен
на 16.11.2019 г.
0
 
 
»менно за това овче, безропотно и безкрайно мълчание се стигна до тук .“€хната ценностна система €вно отсъства ,а нашата къде е,щом € има ?!Ќе е въпроса само от критики и осъждане по сайтовете и по между ни ,а от реални действи€ .
Aнонимен
на 16.11.2019 г.
+1
 
 
 ак н€ма да са такива като никой не се занимава с възпитанието и поведението им. ѕред лекарски€ кабинет на какви съм свидетел всеки път - сед€т крещ€т, пускат им силно телефоните с разни пищ€щи звуци -това родителите, за да не се занимават. Ќ€ма да го научи , че се пази тишина, че се съобраз€ваш с другите и т.н. ƒебилно поведение от родителите. “р€бвало е да се и «вънне на 112 и да се извика полици€.
0
 
 
“ези може да са от вс€ко училище.Ќикой не е застрахован от днешните младежи.
Aнонимен
на 15.11.2019 г.
+1
 
 
«ащо водачът не ги е свалил? «ащо кондукторът е мълчал?
Aнонимен
на 15.11.2019 г.
+1
 
 
Ѕорисов слугува на —орос унищожитела на държави. «а да разбиеш една държава първо разбиваш образованието. ¬ момента в Ѕългари€ точно това се случва
Aнонимен
на 15.11.2019 г.
+1
 
 
—бъркана държава отвс€къде. “и€ деца са бъдещи престъпници. Ќ€мат изградена ценностна система. ѕри всички положени€ живота ще ги шамароса, дори и да са богати. Ќо ние не тр€бва да мълчим, това е още по-лошо.
Aнонимен
на 15.11.2019 г.
+1
 
 
“ака прав€т и в училище,а учителите ги търп€т,щото могат да останат без работа.ѕравете клипове с невъзпитано ученици и ги пускайте в мрежата, така както те предизвикват учителите.
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ƒекември 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
 оледно-новогодишни празници 2019/2020
“¬ и шоу сезон 2019/2020 г.
ћестни избори 2019
÷истерни от влак се взривиха край ’итрино, има ранени
«има 2019/2020 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справи общината с почистването на снега?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: