Деца ще ловят съкровища във Варна в името на добра кауза

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:14 / 31.05.2021
1247
Интеракт клуб кани варненци да се включат в организирата от тях на 5-ти юни инициатива по проект “Движение за движение". Тя ще се проведе на територията на Морска градина Варна до Кривото дърво.

По време на проекта деца и възрастни ще имат възможността да участват в различни дейности като народни танци, кросфит, кик бокс и лов на съкровища. 

Проектът започва от 10 часа и завършва в 16 часа, като входът за цялото събитие ще е 5 лв. Предвидено е поставянето на дарителска кутия, в случай че гражданите имат желание да дарят повече от таксата за вход. 

Каузата на проекта ще бъде свързана с подпомагането на Карин дом, като в зависимост от размера на събраните средства ще бъде закупен уред, чрез който да подарим усмивки на дечицата, съобщават организаторите.

Интеракт е програма на Ротари Интернешънъл за младежи между 14 и 18 години. Интеракт клубовете са младежки програми на Ротари клубовете. Основните цели на младежката програма Интеракт е изграждане на млади лидери, възпитаване младото поколение на съпричастност към проблемите на различните общности, осъществяването на проекти в сферите на здравеопазването, грамотността, осигуряването на чиста питейна вода, социално и икономическо развитие и мир по света. 

За повече информация прилагам връзка към страницата на събитието: https://fb.me/e/1tDS1NFnU

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).