Делегация от Гагаузия на посещение във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:37 / 17.09.2010
1425
На 20 септември във връзка с подписаното споразумение за сътрудничество между Областна Администрация Варна и Автономно Териториално образование (АТО) Гагаузия, във Варна, по покана на Областния управител пристига делегация от АТО Гагаузия. В делегацията участват: Михайл Формузал - Башкан (Глава) на АТО Гагаузия, Николай Стоянов - заместник Башкан, Вера Балова - директор на дирекция образование на АТО Гагаузия, Зинаида Арикова - ректор на Комратския Университет, представители на бизнеса от АТО Гагаузия и др. Делегацията ще бъде посрещната по стар български обичай пред сградата на Областна Администрация Варна в 10:00ч на 20.09.2010.

Във връзка с посещението на делегацията е организирана среща - разговор на която са поканени: министър Божидар Димитров, министър Симеон Дянков, г-н Росен Иванов - председател на агенцията за българите в чужбина, ректори на варненски университети и др.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Откриха мъртъв изчезналия журналист от Варна!
Изчезна известен журналист във Варна. Търсят го
Проблем: Положиха асфалт на мястото на смъртоносната катастрофа с...
Много плажове във Варна може да останат неохраняеми, каква е прич...
Апелативният съд гледа мярката на тъщата на Пейо Пеев
Ремонт на тръбата за Варна спира движението в ключов участък на А...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).