"Делфините" с поредно добро дело

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:57 / 14.04.2014
749
След успешната си благотворителна кампания по време на коледните празници, доброволците от младежката организация "PTPI - Делфините" успяват да съберат средства, с които да осигурят на десетки незрящи хора така необходимите им бастуни. В знак на благодарност подпомогнатите, заедно с председателя на комисията по рехабилитация в Регионалния Управителен съвет на Съюза на слепите в град Варна, Веселина Стоилова, организират тържество, в което съвестните младежи ще им връчат лично белите бастуни. Така незрящите ще изкажат своята признателност за усилията и старанието на всички помогнали за успеха на тази кампания, а учениците ще могат да усетят по-истински радостта, която са донесли.

Тържеството ще се проведе на 16 април в навечерието на Великденските празници от 14:00 часа в дома на слепите, който се намира на ул. "Петко Стайнов" 3.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна вече е с по-малко население от Пловдив
Коцев след срещата с ВиК - Варна и най-големите пътни строители: ...
Новата чешма на "Дом Младост" е почти готова, вижте я
Пожар в апартамент във Варна! Причината наистина е изненадваща
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).