Delta Planet Mall отвори официално врати!

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (6)
15:12 / 28.03.2019
23531
Най-новият и атрактивен варненски мол Delta Planet Mall отвори официално врати днес, предаде репортер на Varna24.bg.

Тълпи предимно от млади хора от близките учебни заведения атакуваха първи търговския обект след като мина официалната част по откриването му. 

Кметът на Варна Иван Портних и областният управител Стоян Пасев бяха сред официалните гости, които откриха уникалния търговски център. 

"Най-големият търговски и развлекателен център на Варна, новото страхотно място за срещи, пазаруване и забавления". Така накратко представиха пред гостите Delta Planet Mall.

Проектът е най-мащабният както за Варна, така и за България. Инвестицията се оценява за над 120 млн. евро, осигурява над 2500 нови работни места. 

"Откриването на най-големият търговско-развлекателен център в града е ясно доказателство за възвръщането на интереса на големите международни инвеститори към Варна и доказателство за икономическото развитие на града и региона. Това е наистина впечатляващ проект, който съм сигурен, че ще преразпредели възможностите за търговия, за култура и развлечение в града. Ще обособи тази част на Варна като реален втори център. Това е една придобивка не само за съгражданите ни от районите "Владиславово" и "Младост", а за целия град. Не само впечатляващият интериор е причина за това, а и в тази сграда има много нови иновативни решения, които ще са една сериозна придобивка за всички нас. Поздравявам инвеститорите за това, че се включиха по прекрасен начин в ритъма на инфраструктурното обновяване на града ни. Вярвам, че освен разкриването на нови работни места, това ще донесе огромна полза за културно-развлекателните възможности на варненци.", каза при откриването кметът Иван Портних

"Тази инвестиция прави града ни по-добър за живеене. Всичко това, което прави кметът предразполага за повече такива инвеститори като вас. Добре дошли, пожелавам успех на всички и по-бързо избиване на инвестициите", допълни областният управител Стоян Пасев

Повече вижте във видеото!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (6)

Още по темата (17):
15.08.2019 Четири дни забавления и над 2000 подаръка за празника на Варна в Delta Planet Mall
28.05.2019 С новия мол Варна се изкачи на второ място по площ на шопинг центровете
08.04.2019 Младежи вигнаха на крак охраната в новия мол на Варна
29.03.2019 Театрални спектакли и работилници за най-малките през уикенда в Mall Delta Planet
28.03.2019 Насладете се на най-новия мол на Варна минути преди официалното
откриване!
25.03.2019 Намаления и подаръци в първите дни на Delta Planet Mall
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).