Delta Planet Varna - интерактивният мол, който чупи клишета

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:02 / 19.03.2019
9429
За първи път в български търговски център деца и родители ще се радват на съвместни приключения, космически пътешествия и познавателни игри.

Край на закритите и платени детски зони за забавление! Край на клишето "шопинг център с детски кът".

С откриването на Delta Planet Mall Varna на 28 март, варненци и гостите на града ще получат семейни открити интерактивни зони, в които деца и родители ще имат възможност да се забавляват заедно и да преживяват непознати до момента приключения, които да редуват с пазаруване, похапване или пък кафе с приятели.

Деца и родители в Delta Planet Varna ще общуват и ще се забавляват без бариери – в буквален и в преносен смисъл. Защото тези зони са безплатни и всеки има достъп до тях. И това е само началото. Важното се случва във взаимодействието с творческите елементи в тези пространства и в общуването между посетителите. А радостта идва от движението, предизвикателството и познанието, призовани да гарантират качественото развлечение в Delta Planet Mall Varna.

"Развлеченията трябва да бъдат иновации. Нашите навици се промениха радикално и, ако решите да напуснете дома си и да отидете в търговски център, днес трябва да имате причина за това", казва испанският експерт Гастон Гайтан от компанията The Leisure Way, един от лидерите в създаването на интерактивни проекти за търговски центрове в Европа.

За пръв път в България, след успешна реализация в Donau Zentrum във Виена, компанията издига в Delta Planet Varna гигантско Магическо дърво. 12-мeтpoвaта пaнopaмнa кула ще преминава през всички eтaжи на Delta Planet Varna и ще доминира визуално вертикалното пространство. Мащабната конструкция ще бъде осмислена знаково като Магическо дърво и ще предлага изключителни забавления за децата.

"За нас това е част от екосистемата на търговския център от ново поколение“, споделя Алекс Линчев - асет мениджър в Delta Real Estate България и Мол мениджър в Delta Planet Varna.

Вдъхновен и от името на мола е Планетарният център - другата сензационна иновативна зона. Видео мапинг, графичен мапинг и многобройни специални ефекти ще дават възможност на посетителите да се почувстват като инопланетяни. Приключението в космoca ще бъде с подчертано познавателен характер, като знанието ще бъде поднесено по съвременен начин, с потапяне в средата и с вкус на откривателство. 

"Вярваме, че варненци ще се впуснат с удивление и радост в новите забавления, отворени за цялото семейство. Те са част от сравнително нова концепция при моловете - ритейлтейнмънт – комбинация от шопинг преживявания, интерактивен интериор и забавления. Позитивните социализиращи дейности ще стимулират посетителите на Delta Planet Varna да се задържат по-дълго при нас. Вярваме, че кръговратът на шопинга и забавленията може да се върти на по-бързи обороти, когато добавим допълнителна емоционална стойност към посещението в търговския център“, коментира Линчев.

 

За Delta Planet Varna

Delta Planet Varna – най-новият мол в морската столица, е собственост на българската компания АП Инвест в сътрудничество с Delta Real Estate, член на Delta Holding. Проектът е на стойност 120 млн. евро. Общата площ е 110 000 кв.м. АП инвест е собственост на двамата български предриемачи Ангел Ангелов и Петър Дудоленски, които имат широк спектър от инвестиции в сферата на недвижимите имоти, здравеопазването, селското стопанство и търговията на дребно. Delta Real Estate е един от лидерите сред компаниите за недвижими имоти с дейност в много страни на Балканите. Изпълнението на проекта е на варненската фирма Планекс.

Виж коментарите (0)

Още по темата (17):
15.08.2019 Четири дни забавления и над 2000 подаръка за празника на Варна в Delta Planet Mall
28.05.2019 С новия мол Варна се изкачи на второ място по площ на шопинг центровете
08.04.2019 Младежи вигнаха на крак охраната в новия мол на Варна
29.03.2019 Театрални спектакли и работилници за най-малките през уикенда в Mall Delta Planet
28.03.2019 Delta Planet Mall отвори официално врати!
28.03.2019 Насладете се на най-новия мол на Варна минути преди официалното
откриване!
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).