Десетина забързани патрулки с пуснати сирени шашнаха варненци

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:47 / 01.11.2018
4283
Конвой от десетина патрулки с пуснати сирени, засечени от очевидци в района на Комина във "Възраждане", предизвикаха любопитство и почуда у варненци, че се е случило нещо много лошо, научи Varna24.bg.

"На територията на града няма инцидент, който да налага подобна ситуация", бе коментарът от пресслужбата на полицията във Варна. 

Вероятно засиленото полицейско присъствие е във връзка с посещението на израелският премиер Бенямин Нетаняху, който днес е на работно посещение в България по покана на българския министър-председател Бойко Борисов.

Припомняме, че днес в резиденция "Евксиноград“ двамата ще проведат среща на четири очи, която ще бъде последвана от пленарно заседание. По време на разговорите ще бъдат обсъдени двустранните отношения в области от взаимен интерес, като акцент ще бъде поставен върху международни и регионални теми.

По повод на височайшата визита на Нетаняху, както и на други лидери утре в резиденция Евксиноград, вчера шефа на ОД МВР Варна комисар Даниел Пашов уточни, че ще бъдат взети всички необходими мерки за сигурност не само от българска страна, но и от страна на държавите, чийто лидери ще гостуват край Варна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...
Днес за последно варненци ще са на аванта
Ето какво ще бъде времето във Варна днес
Изложба на картини с пъстро настроение и иновативни скулптури оча...
ПП "Български Възход" Варна входира листата си за предстоящите из...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).