"Дестинация Варна" събира туристическия бизнес на изложение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:52 / 29.11.2017
2366
"Дестинация Варна" е името на първото по рода си издание на изложение за бизнес и туризъм, което ще се проведе във Варна от днес до 1 декември.

"Дестинация Варна" е изложение за бизнес и туризъм. То има за цел да представи най-актуалните предложения от всички сектори в туризма: хотели, ресторанти, туристически пътувания, ваканции в страната и чужбина, спа и уелнес услуги, младежки и университетски туризъм, еко-туризъм и др.

Изложението ще създаде подходяща бизнес среда и за среща на представителите от туристическия бизнес с други фирми, предлагащи съпътстващи продукти и услуги, като: компании за строителство и ремонт, и поддръжка на хотели и ресторанти, оборудване, консумативи, произовдители и търговци на храни и напитки и др.

По време на изложението ще бъдат представени най-новите тенденции в управлението и продажбите на туристически продукти и услуги.

"Дестинация Варна" е създадено с цел да посрещне търсенията на крайните потребители, и да създаде контакти между бизнес-партньори, за да бъде България предпочитана дестинация за всички.

В изложението ще се включат над 50 фирми, които предлагат продукти и услуги в сфеата на туризма.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).