Девети кулинарен фестивал "Да споделим Никулден" предстои във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:17 / 28.11.2019
2988
На 30.11.2019 /неделя/ в 12.00 часа в Двореца на културата и спорта, зала "Младост Б“, ще бъде открит официално деветият кулинарен фестивал "Да споделим Никулден", научи Varna24.bg.

За девета поредна година Община Варна и Варненска туристическа камара организират кулинарния фестивал с благотворителен базар, свързан с големия християнски празник Никулден.

В кулинарното състезание ще се представят ресторанти, отбори на учебни заведения, читалища и индивидуални участници. Те ще демонстрират професионалните си кулинарни умения и таланти, като се представят със свои оригинални специалитети. Гостите и жителите на града ще открият многобройни кулинарни "съкровища", които ще могат да закупят и споделят със своите семейства, близки и приятели.

Мотото, под което ще се проведе тази кулинарна фиеста, е "Да споделим Никулден“. С даренията ще бъдат подпомогнати деца в неравностойно положение. Нека отворим сърцата си за тях в навечерието на Никулден.

Фестивалът има състезателен характер и участниците в него ще получат достойна оценка за положения труд и творчески кулинарни виждания. Съпътстващата програма включва художествени и музикално-артистични изяви на читалища, презентация на винопроизводители, много награди и изненади!

Виж коментарите (0)

Още по темата (2):
06.12.2019 Раздадоха на варненци курбан за Никулден, митрополит Йоан с мъдри думи за празника
06.12.2019 Никулден е! Варна посреща празника с военен ритуал и молебен за здраве
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).