Димитър Абаджиев осигури пищна новогодишна вечеря за децата от дом "Надежда"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:28 / 30.12.2009
744
Заместник председателят на РЗС, Димитър Абаджиев направи дарение от лакомства и дрехи на децата от дом "Надежда" във Варна. Вчера, Димитър Абаджиев посети дома за деца, лишени от родителска грижа в морския град.

Заместникът на Яне Янев дари децата от дома с плодове, месо и сладкиши за новогодишната им трапеза, хигиенни материали от първа необходимост, както и дрехи и обувки за по-големите обитатели на „Надежда". В новогодишното меню, осигурено от Абаджиев, децата получиха пържоли, кебапчета, кюфтета, мандарини и шоколадови лакомства. Дарението е на обща стойност над 1000 лв, а средствата са личен жест на заместник председателя на родните консерватори.

Благотворителните жестове са редовна традиция на Абаджиев от години насам. Заместник председателят на РЗС получи в замяна усмивките на децата от дома, както и „изключително сложни въпроси" за политическата обстановка в страната.

Преди да победят и ГЕРБ ни правеха дарения, но откакто влязоха във властта, ни забравиха, коментираха децата.

21 от 30-те деца от дома посрещнаха Абаджиев в" Надежда". Останалите деца са взети от роднини за празниците, поясни директорката. По думите й дом „Надежда" в момента се нуждае от благодетели за закупуване на нови компютри и принтери, както и от подновяване на гардероба на децата. Имаме нужда и от фирма, която да ремонтира сградата, допълни тя. По думите й по време на криза дарителите на дома са оредяли, но има традиционни благодетели, които никога не ги забравят, особено по време на празници.

Източник: в. "Черно море"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).