Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Димитър Карбов, Коалиция "Българските патриоти": Патриотизмът тръгва от морето!
Автор: Пламена Николова 16:15 / 17.06.2021Коментари (0)2234
© Фейсбук
Патриотизмът тръгва от морето! Това заяви при представянето на листата на коалиция "Български патриоти" във Варна Димитър Карбов от НФСБ, предаде репортер на Varna24.bg

"Радвам се, че даваме началото на предизборната кампания на коалиция на партии от български патриоти, в която влизат ВМРО, Воля и НФСБ.

Отново разумът надделя, отново всеки един от лидерите преодоля своето его и отново ние показахме един модел, който започна да надига въодушевлението сред своите съмишленици и симпатизанти и не случайно Кольо Колев, който така въобще не ни харесва нас българските патриоти, защото принадлежи в една друга политическа интрига, ни даде резултат от 5,1%, като неговите анализи сочат, че доверието към тази коалиция расте с всеки изминал ден.

Не е случайно и това което се случва тук във Варна, защото аз винаги съм казвал че патриотизма тръгва от морето. Сред нас са все успели и достойни хора. България има нужда от промяна, България има нужда от патриотизъм, България има нужда от представителство на всички тези повече от 500 000 души, които на последните избори останаха разочаровани за това, че нямат свои представители в българския парламент.

И виждате какво се случи, тръгнаха по делегации да ходят в Турция в разни такива други държави които им дадоха и възможността да разкриват допълнително избирателни сектори, допълнително да дават на нас майка България избиратели, с които да определят съдбата ни и определят съдбата на нашите деца.

Сега ще видите от Турция колко гласове ще дойдат. Което е голям проблем за нашето общество. Чест прави на българските патриоти, които бяха в 44-то Народно събрание, които успяха да ограничат секциите в Турция най-вече да ги редуцират в такъв вид, който да не представлява кой знае каква заплаха. Въпреки че е друга тема, да коментираме това дали те следва да избират и да имат изборни права в България. Но тъй или иначе тепърва предстои избирането, конструирането на Народното събрание.

Пожелавам наистина нашата парламентарна група да бъде с по-голяма тежест, тоест да имаме повече мандати. Това е целта на всеки един от нас и мисля че това трябва да е основната цел, която трябва да си поставим, за да разговаряме с нашите приятели, нашите близки, с хората които познаваме, които са в нашето влияние, за да отидат и да гласуват. Разбира се да гласуват с бюлетина номер 16, която е нашата бюлетина, за да имаме един силен патриотичен отбор, който да отстоява българския национален интерес, така както го е правил винаги. 

Ние сме силния патриотичен отбор зареден наистина с желанието за промяна. Тук ще си позволя да направя агитация, че на 11-ти юли е изключително важно всеки български гражданин да отиде и да гласува, като разбира се подкрепи Коалиция "Българските патриоти" с бюлетина номер 16", коментира Димитър Карбов.

Повече вижте във видеото!




Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: