Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Днес е денят на Брега във Варна
Автор: Пламена Николова 08:51 / 04.10.2019Коментари (0)1167
©
Часове делят феновете от срещата с иконата на балканската музика Горан Брегович във Варна на 4 октомври. Сръбската звезда пристига край морето в самия ден на концерта. Заедно с него е емблематичният му “Оркестър за сватби и погребения", с който обикаля света.  

Най-горещите фенове ще чакат Брега още на Летище Варна, където той ще пристигне в 12 ч. Лимузина ще го откара до Rosslyn Dimyat Hotel Varna, където за него е запазен най-луксозният апартамент с панорамен изглед към морето. Музикантите ще се подкрепят с любимите си български специалитети, ще дегустират отбрани нашенски ракии и мезета и ще бъдат готови за разбиващо шоу вечерта от 20 часа в Двореца на културата и спорта. 

Двете български певици, които придружават всички големи изяви на Брегович, ще бъдат отново с него – това са сестрите Людмила и Даниела Радкови, които със сигурност ще изпеят родопската емблема "Вечеряй, Радо“.  

А програмата на концерта ще е на най-високия градус на балканското настроение – Брега ще изпълни тоталните си хитове "Месечина“, "Едерлези“, "Чайе Шукарие“, "Буба Мара“, "Аризонска мечта“, "Калашников“, "Бела чао“ и още много звездни песни, на които публиката задължително става на крака, пее и танцува заедно с музикантите.  

Затова концертите на Брегович са толкова обичани от българските фенове – защото магьосникът Брегович прави така, че границата между сцена и публика изчезва и всички започват да пеят и дори да дишат заедно в емоцията на страхотното преживяване. 

Билетите за концерта във Варна са на цени от 35 до 65 лв. и могат да се купят от Двореца на културата и спорта, от мрежата на Евентим в цялата страна, както и онлайн: https://www.eventim.bg/bg/bileti/goran-bregobic-barna-palace-of-culture-and-sports-1116439/performance.html








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Евроизбори 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: