Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Дни на отворени врати за кандидат-студенти в Технически университет – Варна
Автор: Екип Varna24.bg 10:10 / 31.10.2022Коментари (0)1048
©
В Технически университет – Варна започват да се провеждат срещи с ученици от различни училища в страната във връзка с началото на новата кандидат-студентската кампания за учебната 2023/2024 г.

На 4 ноември 2022 г. от 9:00 до 16:00 часа е планиран Ден на отворени врати, който ще представи на кандидат-студентите морските специалности, които университета предлага:  “Корабоводене" и “Логистика на водния транспорт", "Корабни машини и механизми", "Корабостроене и морска техника“, "Електрообзавеждане на кораба“. Желаещите ученици ще могат да посетят корабния навигационен тренажорен комплекс, корабния машинен тренажорен комплекс, тренажорния комплекс за борба с бедствия и аварии, лабораториите за електрообзавеждане на кораби и др.

Следващите Дни на отворени врати са на 14, 15 и 16 ноември 2022 г. от 9:00 до 16:00 часа. Те ще предложат на всички кандидат-студенти срещи с преподаватели и студенти от различни специалности на университета, ще бъдат представени възможностите за подготовка на високоспециализирани кадри по професиите на настоящето и бъдещето. Учениците ще могат да научат повече за предлаганите специалности, видовете учебни планове на обучение, да посетят най-новите учебни лаборатории за IT и комуникационни технологии, роботика и мехатроника, електроника, възобновяеми енергийни източници, корабните тренажори, да се запознаят с кариерните и професионални възможности за бъдеща реализация.

Всички организирани групи за посещения на университета, със специфични професионални и научни интереси, могат да се свържат с експертите от Центъра за Кандидатстудентски прием тук: http://ksp.tu-varna.bg/index.php/kontakti

Технически университет – Варна е модерен и престижен университет с 60 годишна история, успешно интегриран в европейската образователна система и лидер в сферата на техническото образование. Акредитиран е институционално с възможно най-високата оценка от Националната агенция за оценяване и акредитация в Република България. В Технически университет – Варна се осъществява иновативно обучение, което предоставя отлична перспектива за изграждане на кариера в широк спектър от инженерни професии, агрономство или социален мениджмънт. Университетът предлага образователно-квалификационни степени: "професионален бакалавър“, "бакалавър“, "магистър“ и дава възможност за високоспециализирана професионална реализация или академично развитие. Четирите факултета, двата колежа и един департамент на университета разполагат с най-съвременната учебна, информационна и научноизследователска база.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Бюджет 2024
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: