До 60% по-евтина почивка на морето през есента

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:57 / 11.09.2017
1401
По българското Черноморие през септември отстъпките за почивки достигат 60%, разкри проф. Стоян Маринов, член на УС на Варненската туристическа камара.

Амбициите на хотелиерите са да работят поне до края на септември, а СПА-центровете и хотелите с по-високи категории приемат гости и след средата на октомври, съобщава Черно море. Заетостта им е около 50%, затова се правят по-сериозни намаления, които да привлекат туристи от страната и Румъния.

На свободния пазар излизат изгодни оферти, малко по-скъпо е чрез туроператорите. Целта е да дойдат гостите, които са пропуснали отдиха през юли и август.

Проф. Маринов е посочил, че 4-звезден хотел на първа линия през силния сезон е имал оферти за 160 лв. на ден в ол-инклузив пакет на човек, за септември и октомври цената пада дори и под 80 лв. Така се запълват контингентите, които не са свързани с предварителни резервации.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...
Община Варна обяви свободните места за първо класиране в детските...
На прага на летния сезон сериозен проблем тревожи бранша по морет...
Вход свободен и празнична програма на 6 май в Парк-музей "Владисл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).