До жената, която загина в катастрофата с автобус, е имало момче, то също е пострадало

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:24 / 20.01.2017
1972
Момче, което е пътувало до загиналата жена в зловещата катастрофа с автобус по пътя Варна-Бургас вчера, също е пострадало, научи Varna24.bg.

Припомняме, че автомобил се вряза челно вчера сутринта в училищен автобус, пълен с деца от две села, превозвани към с. Присълци. В катастрофата на място загина водачката на автомобила. Ето и подробности по случая от полицията:

На 19.01. т.г., около 07:30 часа, на пътя Бургас - Варна, след село Приселци, в посока Варна, е възникнало тежко пътно произшествие с участието на лек автомобил «Хонда» и автобус «Неоплан», превозващ 25 деца към училището в Приселци. 

При инцидента на място е загинала 57-годишната водачка на лекия автомобил. Три от децата са отведени за преглед в болнично заведение, където не са установени тежки травми, всички са освободени с контузни наранявания. 

Пострадал е и пътник от лекия автомобил - непълнолетно момче от Приселци, което също е получило контузни наранявания. Причините за сблъсъка се изясняват, като по първоначални данни водачката на автомобила е загубила контрол над МПС и е навлязла в лентата за насрещно движение, блъскайки се в автобуса. По случая е образувано досъдебно производство.

Днес с децата от катастрофиралия автобус ще работи екип от психолози, каза вчера за Varna24.bg началникът на Регионалният инспекторат по образованието във Варна Венцислава Генова. 

Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
19.01.2017 35 деца са станали свидетели на зловещата катастрофа край Приселци
19.01.2017 Психолог ще работи с децата от катастрофиралия автобус по пътя Варна-Бургас
19.01.2017 Жена загина при тежка катастрофа с автобус, пълен с деца във Варненско
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).