Домът за стари хора "Гергана" отбеляза 75-а годишнина

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:50 / 16.06.2021
775
Комплексът за социални услуги за възрастни хора "Гергана“ отбеляза днес 75 години от основаването си. По повод празника бе организирано тържество за потребителите на социалната услуга, гости на което бяха зам.-кметът Коста Базитов и директорът на дирекция "Социални дейности“ към Община Варна Таня Василева.

"От името на кмета на Община Варна Ви поздравявам по случай годишнината и Ви желая да бъдете здрави и да чувствате подкрепата, която имате от нас. Винаги идвам тук с голямо удоволствие и радост, защото имам потребност да се срещам с хора, чиито жизнен път е минал в труд и себеотдаване“, заяви Коста Базитов. Той поднесе и специален подарък от общината за хората - широкоформатен телевизор. В знак на благодарност директорът на дома Нели Вълева и възрастните хора изнесоха кратка програма с песни и стихотворения.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Защо бул. "Княз Борис I" във Варна е княз и кой е втория?
Варна ще улесни миряните за Великденската нощ
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Уникална къща във Варна, построена през 1894 г., е сред най-отлич...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).