Дрогираният Красимир смазал от бой 18-годишната родилка Надя от ревност

Автор: Пламена Николова
Коментари (25)
12:25 / 10.11.2017
16860
22-годишният Красимир Николинов Атанасов, който преби до смърт 18-годишната родилка Надежда Стойчева, е наркоман с 6 ефективни присъди зад гърба си. Това стана ясно по време на днешното съдебно заседание, на което бе определена мярката му за неотклонение "Задържане под стража", предаде репортер на Varna24.bg.

Младият мъж е от ромски произход с богато съдебно минало. Той живеел с жертвата от 6 месеца. Детето, родено преди броени дни, не е негово. 

Днес не стана ясно какво точно е отключило жестокостта и агресията на Красимир, но голям принос за фаталния побой има фактът, че той е бил под влиянието на наркотици в момента на нападението над беззащитното момиче. Красимир е нанесъл множество жестоки удари в областта на главата, което довело до тежка черепно-мозъчна травма и смърт. Днес стана ясно, че 22-годишният мъж се е опитвал и да души жертвата, налице са множество следи по гръдната и шийната мускулатура. 

Красимир е излязъл от затвора на 20 октомври миналата година и от тогава е безработен. 

"Има достатъчно доказателства, че убийството е извършено от Красимир. Данните по делото са, че са се познавали от 6 месеца. Към този момент е рано да се говори за присъда, но минималното предвидено от закона в този случай е 15 години лишаване от свобода. Мотивите за убийството са ревност. Данните сочат, че детето не е от Красимир Атанасов, той е знаел за това обстоятелство. Те са започнали фактическо съжителство, след като Надежда е била вече бременна. Детето не е припознато от истинския баща към този момент. То е оставено в болница. При задържането на Красимир са взети сравнителни образци от кръв и се извършва експертиза, но има данни, че е бил под влияние на наркотици. Предходните му присъди са били предимно за грабежи, но извършени като непълнолетен", сподели след делото прокурор Росица Георгиева.  

"Съжалявам за постъпката си. Искам по-лека мярка", бяха думите на Красимир днес в съда. 

Предвид тежкото криминално престъпление на подсъдимия и богатото му криминално минало, съдът реши, че той може да се укрие или извърши друго престъпление, затова му бе наложена мярка "Задържане под стража", която той може да обжалва на 21 ноември 2017 г. 


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (25)

Още по темата (8):
11.01.2019 Убиецът на младата родилка във Варна обжалва 27-годишна присъда
19.09.2018 27 г. затвор за Красимир, убил по особено мъчителен начин Надя в
"Аспарухово"
19.09.2018 Днес става ясно наказанието за убиеца на 18-годишната родилка Надежда
18.09.2018 Убиецът на родилката в "Аспарухово" пак в съда
15.11.2017 Това е мястото на жестокото убийство на 18-годишната родилка в
"Аспарухово"
10.11.2017 Убитата Надя избягала от болницата след раждането, изоставила бебето си
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).