Дупки и неправилно паркирали блокират ул. "Брегалница"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (17)
11:19 / 23.02.2012
4972
Дупки и неправилно паркирали автомобили от няколко дни правят буквално кошмарно преминаването в района около Второ районно полицейско управление. След снега и ледовете, сковали Варна от началото на месеца, се отвориха огромни като кратери дупки по ул. "Брегалница". За да избегнат болезненото хлътване в тях, водачите на автомобили намаляват доста сериозно скоростта. Това пък води до огромни задръствания, които в час пик стигат от РПУ-то чак до светофара на ХЕИ.

Преминаването през отсечката, дълга не повече от 500 метра, отнема понякога и 10-ина минути. Веднъж измъкнали се от лавирането между дупките, шофьорите трябва да заострят вниманието си заради неправилно паркирали техни колеги. Те са си създали незаконен паркинг на острова между "Брегалница" и "Битоля", като са използвали платната на самата улица, въпреки че да се спира там, не е разрешено.

Източник: в. Народно дело

Виж коментарите (17)
Още новини от Новини от Варна:
23 са регистрираните нарушения във Варна преди утрешните избори 
Пиян украинец вдигна варненската полиция на крак: Не съм терорист...
Отцепиха плажната ивица в централната част на Варна – полиция и з...
Под пълна пара са ангажираните с изборите във Варна
Ресторантите по Северното Черноморие и този сезон ще се опитат да...
Варненци излизат на протест днес: Бездействието убива децата ни!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).