Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Дъщерята на Анита Мейзер – Джули: Майка ми си пекла суджук и филийки на ютия в затвора
Автор: Екип Varna24.bg 10:46 / 08.09.2022Коментари (4)2234
© Фейсбук
Джули Мейзер – дъщерята на скандалната миска Анита Мейзер, проговоря за първи път след трагедията, сполетяла семейството на 14 август 2016 г. Тогава, по време на любовна игра, внезапно издъхва Николай Димов, съпруг на секс бомбата. Оказва се обаче, че причината за кончината му е друга – имал е изхабено сърце заради анаболите, които е приемал като културист, съобщава show.bg.

За първи път дъщерята на Анита – Джули, споделя, че не разрешава на майка си да дава интервюта. От думите й става ясно, че миската дължи обяснение само пред Господ, дъщеря си и семейството на Николай.

Анита в момента пише книга, в която ще разкаже истината за черната дата във варненския дом на семейството. Излизането на творбата също щяло да стане с одобрението на дъщерята, която завършила висшето си образование в САЩ с пълно отличие и дори спечелила награда от президента Джордж Буш. Младата госпожица е в България по бизнес дела, но твърди, че има оферти да се снима в холивудски филми. Тя даде интервю единствено за "Уикенд", в което споделя, че майка й се е прибрала обратно в Америка, докато тя самата все още е тук. Двете поддържат непрекъсната връзка, а Анита се чувствала доста зле след загубата на Ники, който й липсвал изключително много.

Затова тя си осиновила кученце, за да се утешава в дните на самота. В момента тя пишела две книги едновременно, като едната е какво поведение трябва да има една или мисис, как да се облича, какво се изисква, за да влезеш в топ бройката на световен конкурс и как да се подготвят момичетата за цялостното им представяне на сцената и т.н. Мислила още да отваря школа за обучение на мис и мисис. Вече провеждала курсове и онлайн подготовка, имала и покана от няколко държави да отиде специално на място да ги обучава. Отделно се снимала в няколко филма. Смятала да направи и филм по свой сценарий.

Дни преди злощастната дата 14 август, Джули ги очаквала в Гърция, за да празнуват рождения ден ан Ники. Когато чух какво се е случило, нито за миг не съм помислила, че майка ми има нещо общо, по-скоро се притесних за нея. Всичко беше повече от прекрасно между тях.

"Въпреки целият хейт, който се изля върху нея, трябваше да се боря, както и тя. Без значение какъв натиск е имало от разни институции и хора, за да не бъде освободена и да я държат без вина затворена. Искрено се надявам хората да разберат истината, че майка ми е поела вина под натиск и страх. Това, което хората не знаят, е че тя лежа реално за подкуп, който не е давала, нито пък е предлагала. Тъй като е трябвало да я пуснат до 72 часа, решават да добавят този т.нар. "подкуп" и така вече имат основание да я задържат. Още веднага е станало ясно, че няма убит човек, а е настъпила смърт по други причини. Но до последно са искали да стои затворена, за да не замине за Щатите случайно. Чрез това обвинение – склоняване към подкуп на разследващ полицай, успяват вече да я задържат. Като обяснение казват, че ще стои затворена до изясняване на случая. Разбрало се е веднага за какво става въпрос – починал човек от самопричиняване и дори естествена смърт. Сложно е за обясняване от мен, но съдиите знаят истината. След многобройни експертизи се установява, че има самопричиняване и нито едно доказателство, че някой е причинил смърт на Ники“, разказва Джули.

"Ако майка ми не беше известна и хората не бяха тръгнали срещу нея, тя нямаше да попадне незаслужено, според мен, зад решетките, където място имат по всевъзможни причини и най-вече за реален подкуп, много други хора в България. Тъжно е как майка ми стоя 2 години за абсурден подкуп, без нито един свидетел, нито един лев доказателство, само защото законът позволява думата на полицая да се приема за вярна“, подълва още тя.

Дъщеря й винаги е била против известността й, защото майка й е бизнес дама, която е уважавана и обичана от нейните близки, но в крайна сметка се наложил грешният имидж, който изкуствено й бил създаден.

Сега тя не давала интервюта единствено заради Джули, която буквално й забранила – не дължи на никого нищо и не е длъжна да се обяснява на хора, които дори не познава. "Онези, които я обичат и уважават, не искат обяснение от нея, те знаят качеството й на ценен човек. Другите, които я плюят и мразят, няма да я заобичат след някое интервю. Аз знам коя е майка ми, знам, че никога не би била способна на подобно нещо и това е най-важното за мен. Повтаряше, че е виновна и твърдеше, че има вина, ако иска свобода. Така е била посъветвана и е била изплашена. Но се почувства излъгана. Тя поема вина без вина и реши да каже истината, но трябваше да върнем делото отначало. Не можа да се примири с факта, че полицията й приписа и подкуп. След като става ясно, че тя няма вина за смъртта на мъжа си, на третия ден, когато трябва да я освободят, внасят в съда обвинение "подкуп към длъжностно лице" без едно доказателство. Никой не пише и не говори за това. Всички останаха с впечатление, че е затворена заради смъртта на мъжа й, което просто не е вярно.“, разкрива още детайли около историята Джули.

Анита Мейзер е била на антидепресанти и успокоителни доста време в ареста, защото имала фобия от затворени помещения и не може да живее без светлина. Тя мразила пердета, спи само на светло и на отворени прозорци. На моменти е имала чувството, че ще влезе в лудница. Когато са я преместили в Сливен, имало и нормални жени.

Много случки имала от мястото за лишаване от свобода, които може би ще ги разкаже в книгата си. Казвала е как си пече филийки, суджук, банички и какво ли не с ютия. Правила си е туршия и кисело мляко. Станала много набожна вътре и започна да вярва в Господ и Иисус Христос истински и от душа.



Още по темата: общо новини по темата: 141
14.08.2020 »
15.05.2020 »
16.03.2020 »
03.01.2020 »
29.11.2019 »
19.11.2019 »
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 09.09.2022 г.
0
 
 
Крокодил на антидепресанти. Това ще е интересно да се види .
Aнонимен
на 08.09.2022 г.
0
 
 
Тая Джули много добра, не бих й простил!
Aнонимен
на 08.09.2022 г.
0
 
 
Майка ти трябваше да изяде един много голям суджук ама и се размина
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: