Дъщерята на Киро Скалата помпа мускули в новото му шоу

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
15:49 / 27.09.2018
20849
Републиканската шампионка по скокове във вода Нина Вълчева и дъщеря на Кирил Вълчев Скалата, известна с екстремните си изяви по високите покриви на изоставени сгради в София, поема щафетата от баща си.

Известният промоутър на силовите спортове у нас води дългокраката си дъщеричка от малка по фитнес зали, спортни шоута и модни изяви. С изваяното си от спорт и хубав ген тяло, Нина получава непрекъснато предложения за модния подиум, но баща й си я пази за ефира на Фитнес Мания.

След 10 години ефир и доста голяма пауза, интелектуалецът с мускули прави завръщане. Мотивира го новата му фабула, която смеейки се повтаря, докато показва плочките си: "Всеки може да е гъзар в топ форма на 20, важното е как си на 50!" Към турнето му "Крале на Силата", рекламиращо полезния ефект от упражненията с тежести на широката аудитория и даващо сцена за изява на шампиони и победители в света на мускулите вече 20 години, се присъединява и дъщеря му. Освен мотиватор и модел, тя има важната функция да картотекира и разпределя участниците в различните игри и предизвикателства.

Тази събота, 29 септември, във Варна от 11 ч. на паркинга на Мосю Бриколаж, продуцентът и водещ Кирил Вълчев - Скалата ще реализира 5-то си издание от турнето "Крале на Силата" за този сезон. Единственото благотворително шоу с 20-годишна история, раздаващо награди на публиката, която взема участие в лесно изпълними предизвикателства. Надпреварата във Варна включва: повдигане на щанга от лег с 20, 40, 60 кг; набирания; кофички и коремни преси за максимален брой повторения. Категориите са за деца, юноши, възрастни и ветерани над 40 години, момичета и момчета. Наградите са за над 5000 лева и включват хранителни добавки, протеинови вафли, фитнес облекло и аксесоари, колелета, карти за фитнес и много други. Не пропускайте тази възможност за хубави спомени, снимки, спорт, награди и телевизионно участие!

Генерален спонсор на събитието са RAIDER Power Tools, които са подготвили игри за майсторство, ловкост и бързина по двойки с отделен награден фонд. Мероприятието се подготвя за телевизионен продукт, който ще бъде излъчен във формата на легендарното предаване Фитнес Мания от ноември в екшън телевизията В1В.

А кои ще бъдат звездните гост-изпълнители тази събота във Варна, вижте във видеото!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).