Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Два дни до най-масовото и вкусно благотворително събитие във Варна
Автор: Пламена Николова 11:01 / 05.09.2019Коментари (0)2933
©
Останаха два дни до старта на "Най-масовото правене на пица Маргарита на открито“ – втора част, организирано от шеф Анатоли Колев. Събитието е на 7 септември /събота/ от 11:00 часа на Морска гара, пред ресторант "Стария Чинар“. Това е второто издание на благотворителното събитие на един от най-известните майстор-пицари у нас и вицепрезидент на "Българска Асоциация на пицарите“ – Анатоли Колев, и този път се провежда под мотото "Деца помагат на деца“.

Ето какво още съобщават организаторите:

Всички събрани средства от таксата за участие - 10 лева, ще бъдат дарени на Специално училище за ученици с нарушено зрение "Проф. д-р Иван Шишманов“ във Варна. Каузата този път е провокирана от желанието ни да помогнем на близо 150 ученици с множество увреждания от 1 до 12 клас в училището, да имат нови музикални инструменти, с  които да провеждат терапията си. Училището разполага с оборудван кабинет по музикална терапия, но поради спецификата на заболяванията на децата, инструментите са вече неизползваеми.

Най-масовото правене на пица Маргарита - втора част, се случва с любезното съдействие на ресторанти "Стария Чинар“, които ще дадат и ваучери за наградени в томбола участници в края на събитието. Истинските италиански брашна "5 сезона“, с които работи шеф Колев, и доматения сос за пица "Мути“, и този път ще бъдат предоставени безвъзмездно, както и вкусната италианска моцарела, без която пиците не са същите. 

Специално за благотворителното събитие на шеф Колев, от Германия пристига гост-готвачът Атанас Вутов, с който всеки желаещ ще може да направи неустоми бургери, каквито обичат някои от най-известните в света звезди. Атанас Вутов готви в звездния ресторант на г-н Алфонс Шубек за ФК "Байерн Мюнхен“, за Никол Шерцингер, за Роби Уилямс, за Наоми Кембъл и "Ангелите“, за Арнолд Шварценегер и други мега звезди. Шеф Вутов се развива в гурме кухнята и от края на годината ще е в един от топ 5-звездните хотели в Австрия.

Ще очакваме на Морска гара в 11 часа в събота всички деца и възрастни, които искат отново да направят истинска италианска пица под ръководството на шеф Колев и докато се учат и забавляват, да помогнат на деца със специални потребности да "чуват“ и "виждат“ света.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1607) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: